Închide meniul
Foto

Cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 12:21

Reclamă
Cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

Cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024

Cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024/ Colaj Instagram

Cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Bernadette Szocs și Ana Bogdan se regăsesc în topul celor mai frumoase atlete care participă la competiția din Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice au început oficial de vineri, 26 iulie, atunci când s-a desfășurat festivitatea de deschidere. Pentru prima dată în istorie, ceremonia nu a avut loc în interiorul unui stadion, ci totul a plutit pe fluviul Sena.

Cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024

Alica Scchmidt este considerată a fi una dintre cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice. Sportiva din Germania de 22 de ani este medaliată cu argint la Jocurile Europene U20, din 2017.

Luana Alonso, înotătoare din Paraguay, în vârstă de 20 de ani, și Lieke Klaver, o alergătoare olandeză de 25 de ani sunt alte două sportive care se află în topul frumuseții la Jocurile Olimpice 2024.

Reclamă
Reclamă 4
 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Lieke Klaver | Olympian (@liekeklaver)

Pe lângă acestea, pot fi menționate și gimnasta americană, Simone Biles și Molly Caudery, o atletă britanică de 24 de ani, care este o adevărată vedetă în Marea Britanie, fiind favorită să cucerească aurul la Paris.

Pe lângă acestea pot fi menționate și româncele Bernadette Szocs și Ana Bogdan, care de asemenea participă la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă

Natalia Kaczmarek, atleta poloneză de 26 de ani, Alysha Newman, canadianca de 30 de ani, care concurează la săritura cu prăjina, și Katie Moon, campioana olimpică americană de la Tokyo la sărituri, sunt alte sportive care atrag toate privirile la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

Au fost reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024. Prima ceremonie de deschidere din istoria Jocurilor Olimpice desfăşurată în afara unui stadion a generat numeroase comentarii în lumea întreagă.

Presa britanică a fost cea mai critică faţă de spectacolul de vineri seară, derulat pe fluviul Sena, ironizându-i totodată pe francezi din cauza ploii care s-a abătut asupra Parisului în cel mai nepotrivit moment. „Wet a mistake!” titrează cotidianul Daily Mail, făcând un joc de cuvinte, înainte de a preciza: „Ce dezastru, ceremonia de deschidere se transformă în haos”.

În schimb, pentru The Sun, show-ul din capitala Franţei a fost „Seine-sational”. „Istoria este pe cale să se scrie cu această ceremonie magnifică, ce are loc pe Sena mai degrabă decât pe un stadion”, subliniază tabloidul englez.

În schimb, pentru The Sun, show-ul din capitala Franţei a fost „Seine-sational”. „Istoria este pe cale să se scrie cu această ceremonie magnifică, ce are loc pe Sena mai degrabă decât pe un stadion”, subliniază tabloidul englez.

Englezii sunt cei care menționează că festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice a costat nu mai puțin de 120 de milioane de lire sterline, anume aproximativ 142 de milioane de euro.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:20

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

17:55

Novak Djokovic, victorie în 54 de minute la JO 2024! Reacție colosală a lui Matthew Ebden, după ce a câștigat singurul său game

17:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

1 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 2 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 3 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și