Închide meniul
Foto

Cum arată și cât costă „bijuteria” pe care David Popovici o primește de la Ion Țiriac, pentru performanța fabuloasă de la JO 2024

Publicat: 30 iulie 2024, 17:22

Reclamă
Cum arată și cât costă „bijuteria” pe care David Popovici o primește de la Ion Țiriac, pentru performanța fabuloasă de la JO 2024

Cum arată și cât costă "bijuteria" pe care David Popovici o primește de la Ion Țiriac

Ion Țiriac și David Popovici / Colaj Profimediaimages

Iată cum arată și cât costă „bijuteria” pe care David Popovici o primește de la Ion Țiriac. Înotătorul de 19 ani a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice 2024 și va fi premiat de cel mai bogat român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari, Ion Țiriac a decis să le ofere o limuzină electrică tuturor sportivilor români care vor câștiga o medalie de aur în competiția supremă de la Paris.

Cum arată și cât costă „bijuteria” pe care David Popovici o primește de la Ion Țiriac

Anunțul a fost făcut chiar de fiul omului de afaceri, Alexandru Ion Țiriac, pe rețelele sociale.

Ca un gest de apreciere şi mândrie, Fundaţia Ţiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei consideraţi comori locale. Munca lor şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe.

Fiecare dintre sportivii care vor câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de lumizină Hyundai Ioniq 5″, a transmis Alexandru Ion Ţiriac.

Reclamă
Reclamă

David Popovici va primi, la revenirea în țară, un Hyundai Ioniq 5 (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Mașina electrică este vândută, de dealerul auto care poartă numele fostului mare jucător de tenis, cu aproximativ 50.000 de euro.

Crossover-ul 100% electric are o autonomie urbană de până la 507 km. Atinge o viteză maximă de 185 de km/h.

David Popovici și-a luat anul trecut permisul de conducere. El și-a cumpărat un Audi A3 din 2014, pe care ar fi plătit puțin peste 13.000 de euro. După Jocurile Olimpice 2024 ca sta la volanului unei limuzine.

Reclamă

Ion Țiriac a urmărit din tribună performanța remarcabilă obținută de David Popovici la Paris.

Nu poţi să ai întotdeauna ghinion. Două sutimi este extraordinar de puţin (n.r. – diferenţa dintre David Popovici şi ocupantul locului 2, britanicul Matthew Richards), însă băiatul şi-a făcut datoria aşa cum n-a promis, dar aşa cum speram toţi. O medalie de aur este o medalie de aur. Hai să fim fericiţi şi să vedem poimâine ce se întâmplă. Apoi să vedem ce se întâmplă la canotaj. Poate vedem şi o surpriză pe la atletism şi aşa mai departe”, a spus Ţiriac pentru agerpres.ro.

Câți bani va primi David Popovici, după ce a câștigat aurul olimpic la 200 de metri liber

Elisabeta Lipă a anunțat câți bani va primi David Popovici, după ce a câștigat aurul olimpic la 200 de metri liber. La 19 ani, „Regele Natației” i-a adus României prima medalie la Jocurile Olimpice 2024.

COSR îl va recompensa cu o mică „avere” la revenirea în țară. Pentru medalia de aur, fenomenul natației românești va fi recompensat cu 140.000 de euro.

140.000 de euro pentru o medalie de aur, 100.000 de euro pentru o medalie de argint și 60.000 de euro pentru o medalie de bronz.

Singurele premieri în euro sunt la Jocurile Olimpice. În rest, avem echivalentul în lei.

Banii sunt oferiți de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. (n.r. – Printre cele mai mari sume plătite la aceste Jocuri Olimpice per medalie) La noi, doar statul premiază campionii, medaliații olimpici. În alte țări există sponsori„, a dezvăluit Elisabeta Lipă pentru iamsport.ro.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:22

Viorel Moldovan, dărâmat după Rapid – Universitatea Cluj 0-2: „E un moment crunt! Toată lumea e bulversată!”

0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și