Închide meniul

Franța – Spania 3-5, în finala de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice! Meci „nebun” la Paris, decis în prelungiri

Alex Ioniță Publicat: 9 august 2024, 22:45

Reclamă
Franța – Spania 3-5, în finala de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice! Meci „nebun la Paris, decis în prelungiri

Franța - Spania 3-5, în finala de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice!

Profimedia

Franța – Spania 3-5, în finala de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice! Ibericii au câştigat medalia de aur la turneul olimpic de la Paris, după ce Sergio Camello a marcat de două ori în prelungiri, obţinând o victorie dramatică în faţa gazdelor, într-o finală încrâncenată, vineri, pe stadionul Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Franța – Spania 3-5, în finala de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice!

Echipele erau la egalitate, scor 3-3, după două reprize, dar Camello a marcat în minutele 100 şi 120+1 pentru a aduce Spaniei primul său titlu olimpic de după 1992.

Franţa a reuşit o revenire incredibilă după ce a fost condusă cu 3-1 şi a trimis meciul în prelungiri, Maghnes Akliouche reuşind un gol în minutul 79, înainte ca o revizuire VAR să acorde gazdelor un penalti pe care Jean-Philippe Mateta l-a transformat în prelungiri, notează news.ro.

Imagini dramatice cu Loredana Toma la Jocurile Olimpice

Imagini dramatice cu Loredana Toma. A terminat concursul cu palma plină de sânge. Loredana a dat totul pentru o medalie, dar nu a reuşit să ridice haltera la stilul aruncat.

Reclamă
Reclamă 4

Loredana Toma a luptat admirabil, însă nu a reuşit să ridice haltera la stilul aruncat. După ce la stilul smuls, Loredana Toma a terminat pe locul 3, sportiva noastră a încercat la stilul aruncat la 131 de kilograme. Nu a reuşit şi a plusat la 133 de kilograme. A ratat şi ultima încercare la 134, deşi a încercat din răsputeri să ducă haltera deasupra capului.

Imaginile cu palmele Loredanei Toma pline de sânge au fost tulburătoare. Sportiva noastră a dat totul pentru o medalie olimpică. (VEZI ACICI IMAGINI TULBURĂTOARE CU LOREDANA TOMA)

Loredana Toma stabilise un nou record olimpic la stilul smuls, când a reuşit să ridice 117 kilograme. După ce s-au revăzut imaginile, arbitri au decis să nu valideze încercarea.

Reclamă

Loredana Toma a terminat pe locul 3 la stilul smuls, cu 115 kilograme ridicate. Prima a fost Olivia Reeves, care a reuşit să ridice 117 kilograme. Pe locul 2 a terminat, la stilul smuls, Siuzanna Valodzka.

Motivul pentru care încercarea Loredanei Toma nu a fost validată a fost pentru că a avut flexiuni și extensie a coatelor. Mai exact, s-au observat o cedare la nivelul braţului drept.

„Am vorbit cu președintele Federației Române de Haltere, Alexandru Pădure, și mi-a zis că au descoperit, după luarea poziției, o cedare a brațului drept, spun ei. L-am rugat să comenteze situația și a spus că se abține, în condițiile în care a atras atenția că și asupra sportivei din Ecuador au fost făcute presiuni, pentru că și la ea s-a încercarea reușitei la 116 și s-a revenit”, a spus comentatorul de la TVR Sport, Narcis Şelaru.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:48

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Bernd Storck: „Discutăm!”

22:48

Louis Munteanu, primul gol pentru CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului de milioane de euro al lui Petrescu

22:41

LIVE TEXTCFR Cluj – Unirea Slobozia 1-0. Petrescu, eliminat! Munteanu, primul gol pentru ardeleni. Gol anulat pentru elevii lui Mihalcea

22:15

LIVE TEXTA început ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024! Mihaela Cambei, portdrapelul României

22:05

Mihai Stoica, val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: „De excepție! Din altă ligă!”

21:39

Mihai Rotaru a anunţat plecarea iminentă a lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova: „Are ofertă foarte bună pe 3 ani!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și