Închide meniul

Gafă uriașă la cursa lui Cătălin Chirilă, de la Jocurile Olimpice! Ce steag a apărut în dreptul românului, după record

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2024, 14:33

Reclamă
Gafă uriașă la cursa lui Cătălin Chirilă, de la Jocurile Olimpice! Ce steag a apărut în dreptul românului, după record

Gafă uriașă la cursa lui Cătălin Chirilă, de la Jocurile Olimpice!

Cătălin Chirilă / Profimedia

A avut loc o gafă uriașă la cursa lui Cătălin Chirilă, de la Jocurile Olimpice! Sportivul român a avut o prestație excepțională în calificările probei de canoe simplu, 1000m, însă organizatorii au făcut o eroare gravă, la finalul cursei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Gafă uriașă la cursa lui Cătălin Chirilă, de la Jocurile Olimpice!

Concret, pe transmisiunea TV a calificărilor de canoe simplu, la finalul cursei de 1000m, în dreptul lui Cătălin Chirilă, care a câștigat întrecerea, a apărut steagul Braziliei, nu cel al României.

Captură TVR

 

De asemenea, și în cazul ocupanților locurilor 2 și 3 steagurile au fost arătate în mod eronat. Francezul Adrien Brat a fost prezentat cu steagul Cehiei, în timp ce italianul Carlo Tacchini a fost prezentat cu cel al Ungariei.

Reclamă
Reclamă 4

Eroarea s-a remediat însă după doar câteva secunde. Ulterior, Cătălin Chirilă a fost prezentat cu steagul României, alături de acronimul OB (Olympic Best).

Cătălin Chirilă a stabilit un record olimpic încă din serii la canoe-1, 1000 m

Cătălin Chirilă a stabilit un record olimpic încă din serii la canoe-1, 1000 m. Românul a făcut senzaţie şi s-a calificat direct în semifinale.

Cătălin Chirilă a avut startul perfect şi continuă lupta pentru medalii. S-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de canoe simplu 1000 m la Jocurile Olimpice de la Paris, stabilind şi un record olimpic.

Reclamă

Chirilă a concurat în seria a treia şi a fost cronometrat cu timpul 3:44.75, terminând primul în serie, detaşat, stabilind recordul olimpic al probei. Pe locul doi s-a clasat francezul Adrien Bart, cu timpul 3:46.93.

Vechea performanţă olimpică aparţinea spaniolului David Cal şi fusese stabilită în 2004, la Atena – 3 min 46 sec 20/100.

Primii doi s-au calificat în semifinale, iar restul merg în sferturile de finală. Cătălin Chirilă a înregistrat cel mai bun timp din toate seriile de calificare!

Sferturile de finală au loc tot miercuri, de la ora 15.40.

Semifinalele sunt programate vineri, la ora 12.30, iar finala va avea loc tot vineri, de la ora 14.40, anunţă news.ro.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:12

Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului! Mesaj direct pentru aceştia! Ce a spus şi de FCSB

15:46

Alvaro Morata și Rodri au fost suspendați de UEFA, iar motivul este uluitor! Gafa care le-a adus sancțiunea

15:25

Cătălin Chirilă, discurs de campion după ce a doborât recordul olimpic în cursa de canoe simplu: „Timpul e irelevant!”

14:56

„Gata!” Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB! Cu ce salariu l-a convins patronul

14:30

Fernando Alonso, fascinat de Kylian Mbappe: „Transfer incredibil pentru Real Madrid!”. Cum l-a tachinat Pedro de la Rosa

14:11

Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon!

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și