Închide meniul

Gest uriaş făcut de Oleksandr Usik: îi va premia pe pugiliştii ucraineni, medaliaţi la Jocurile Olimpice, din propriul buzunar

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2024, 14:22

Reclamă
Gest uriaş făcut de Oleksandr Usik: îi va premia pe pugiliştii ucraineni, medaliaţi la Jocurile Olimpice, din propriul buzunar

Gest uriaş făcut de Oleksandr Usik: îi va premia pe pugiliştii ucraineni

'Oleksandr Usik, în timpul unui eveniment - Getty Images

Gest uriaş făcut de Oleksandr Usik: îi va premia pe pugiliştii ucraineni, medaliaţi la Jocurile Olimpice, din propriul buzunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraina are trei pugilişti calificaţi la Paris: Oleksandr Hijniak, vicecampion olimpic la Tokyo, Aider Abduraimov şi Dmitro Lovcinski, pe care Usik i-a susţinut şi în pregătirea pentru Jocuri.

Gest uriaş făcut de Oleksandr Usik

„El îi ajută foarte mult pe boxerii noştri, în moduri diferite. El îi sprijină financiar, îi ajută cu bani”, a declarat pentru Reuters antrenorul lotului ucrainean de box, Dmitri Sosnovski, după victoria lui Hijniak, de marţi, contra maghiarului Pylyp Akilov.

„Le-a spus că dacă vor câştiga medalii la Jocurile Olimpice, el va da singur premiul. Din buzunarul lui. Le va da bani pentru bronz, argint şi aur. El a spus că pentru primul loc premiul va fi 80.000 de dolari, pentru locul doi, medalia de argint, 70.000 de dolari, iar bronzul este 50.000 de dolari”, a mai spus Sosnovski.

Un purtător de cuvânt al Comitetului olimpic al Ucrainei a confirmat că Usik s-a angajat să plătească premii în bani medaliaţilor la box.

Reclamă
Reclamă 4

Usik este el însuşi campion olimpic, câştigând aurul la categoria grea la Jocurile de la Londra din 2012.

Medaliaţii din competiţia olimpică de box vor primi, de asemenea, premii în bani de la Asociaţia Internaţională de Box Amator (IBA), care a promis că va acorda 100.000 de dolari pentru medalia de aur, 50.000 de dolari pentru medalia de argint şi 25.000 de dolari pentru bronz.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și