Închide meniul

Ghinion teribil pentru Irina Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian la Jocurile Olimpice. Şi-au aflat primele adversare

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2024, 13:17

Reclamă
Ghinion teribil pentru Irina Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian la Jocurile Olimpice. Şi-au aflat primele adversare

Ghinion teribil pentru Irina Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian la Jocurile Olimpice

Ghinion teribil pentru Irina Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian la Jocurile Olimpice - Profimedia Images

Ghinion teribil pentru Irina Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian la Jocurile Olimpice. Cele trei şi-au aflat adversarele şi şansele ca ele să ajungă în turul secund sunt reduse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu se va duela în primul tur, la Roland Garros, cu cea mai bună jucătoare a lumii, Iga Swiatek. Jaqueline Cristian o va întâlni pe Elena Rybakina (cap de serie 3).

Ghinion teribil pentru Irina Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian la Jocurile Olimpice

Nici Ana Bogdan nu a fost mai norocoasă. Ea va juca în prima rundă contra lui Jasmine Paolini. Sportiva din Italia e cap de serie 4 şi are parte de un sezon spectaculos, cu finale la Roland Garros şi Wimbledon.

Pe lângă cele trei reprezentante la simplu, România va mai fi reprezentată la dublu feminin de două perechi, Begu / Niculescu și Bogdan / Cristian.

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024 ne arată cât de montat este cel considerat unul dintre cei mai mari înotători din istorie, înainte de competiţia majoră de la Paris.

Reclamă
Reclamă 4

„E atât de greu să te califici la Jocurile Olimpice. Toată lumea vorbeşte despre performanţă, despre medalii şi e de înţeles, însă e o performanţă atât de impresionantă şi doar să te califici aici. Şi voiam să mă folosesc să ne felicit pe toţi cei care suntem aici. Suntem în jur de 100 de sportivi calificaţi.

Voiam să le urez succes. Şi în legătură cu toate aşteptările pe care le are fie mass-media, fie publicul de la noi, noi suntem sportivi şi avem obiective, nu ne bazăm pe aşteptări, nu ne luăm după aşteptări. Asta voiam să spun, succes nouă şi sperăm că o să vă placă”, a declarat David Popovici.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:33

Starul lui Maribor, verdict după victoria cu Universitatea Craiova! Cum a caracterizat echipa lui Costel Gâlcă: „Ştiam asta”

9:03

Carlos Sainz, prim indiciu despre viitorul său în Formula 1™: „Nici nu mi-a trecut prin minte”. Ce variantă a scos din calcul

8:59

Presiune pe David Popovici, înainte de Jocurile Olimpice 2024

8:47

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali e un norocos la tragerile la sorţi. „Cum să cazi cu Virtus? Sumele trag la Palat”

8:27

Jaqueline Cristian a scăpat de Elena Rybakina la Jocurile Olimpice 2024! Pe cine va întâlni românca în primul tur de la Paris

8:11

„E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și