Închide meniul

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2024, 0:46

Reclamă
Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

Jaqueline Cristian - Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

Jaqueline Cristian sărbătoreşte victoria cu Caroline Garcia - Getty Images

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber e meciul de foc din turul 2, la Jocurile Olimpice 2024. Kerber, fost lider WTA care se va retrage din activitate după JO, a învins-o în primul tur pe japoneza Naomi Osaka, scor 7-5, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian a trecut în runda inaugurală de reprezentanta gazdelor, Caroline Garcia, numărul 25 mondial şi cap de serie 17, scor 5-7, 6-3, 6-4. Pentru Jaqueline, aceasta va fi prima şi ultima întâlnire directă cu Angelique Kerber.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

”Am făcut câteva mici greşeli, în primul set, dar ştiam că pot să revin, pentru că mă simţeam în formă. Nu m-am simţit deloc inferioară că adversara mea era mai bine clasată şi avea aşa susţinere din partea publicului. Am mai jucat la Roland Garros pe arena Lenglen şi ştiam că va fi nebunie, dar mie aşa îmi place.

Când spectatorii strigau ”Alle, Carolina!, ”Alle Le Bleu!” ”Bravo, Carolina!” mă gândeam că strigătele şi aplauzele sunt pentru mine. M-am hrănit cu vuietul sălii şi cu încurajările pentru Garcia!”, a declarat Jaqueline Cristian după meci, potrivit COSR.

Angelique Kerber se retrage după Jocurile Olimpice 2024

Angelique Kerber se retrage după Jocurile Olimpice 2024. Numărul 1 mondial între 2016 şi 2017 a anunţat, joi, pe contul său de Instagram că turneul olimpic va fi ultima competiţie din cariera sa.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătoarea germană, care a câştigat Australian Open şi US Open în 2016, precum şi Wimbledon în 2018, a ocupat locul 1 mondial timp de 34 de săptămâni, între 2016 şi 2017.

La 36 de ani, ea îşi încheie cariera pe terenurile de la Porte d’Auteuil, la turneul olimpic. Roland Garros va rămâne în amintirea ei ca o despărţire, precum şi singurul Grand Slam care lipseşte din palmaresul ei.

“Linia de sosire. Înainte de începerea JO, pot spune deja că nu voi uita niciodată #Paris2024, deoarece va fi ultimul meu turneu profesionist ca jucătoare de tenis. Şi deşi aceasta ar putea fi de fapt decizia corectă, nu voi simţi niciodată aşa. Pur şi simplu pentru că iubesc acest sport din toată inima şi sunt recunoscătoare pentru amintirile şi oportunităţile pe care mi le-a oferit.

Reclamă

Paris 2024 va marca linia de sosire a celei mai incredibile călătorii la care aş fi putut visa vreodată crescând cu o rachetă în mână. Sunt mult mai multe lucruri pe care vreau să le spun şi oameni cărora să le mulţumesc, pe care le voi face după ce am terminat ultimul meu meci … dar pentru moment, voi lua timp şi voi absorbi fiecare secundă a acestui episod final pe teren. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin – înseamnă foarte mult pentru mine”, a notat Kerber pe Instagram.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:26 28 iul.

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:33 28 iul.

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20 28 iul.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

23:11

Eliza Samara, în turul 2, la proba de simplu de tenis de masă de la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și