Închide meniul

Nadia Comăneci, anunţ incredibil pentru Sabrina Voinea: „Îi dau medalia mea de bronz de Montreal”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2024, 22:11

Reclamă
Nadia Comăneci, anunţ incredibil pentru Sabrina Voinea: „Îi dau medalia mea de bronz de Montreal

Nadia Comăneci, anunţ incredibil pentru Sabrina Voinea

Nadia Comăneci / Profimedia

Nadia Comăneci a făcut un anunţ incredibil pentru Sabrina Voinea. Marea campioană a spus că îi va ceda medalia de bronz pe care a câştigat-o la Montreal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci a ţinut să precizeze că le felicită pe cele trei sportive pentru prestaţia lor şi că toate meritau medalia de aur. După decizia TAS, Ana Bărbosu a obţinut medalia de bronz. Sabrina Voinea a terminat pe locul 4, în timp ce Jordan Chiles a terminat pe locul 5.

Nadia Comăneci, anunţ incredibil pentru Sabrina Voinea

„Mă bucur foarte mult pentru România. Este o medalie mult așteptată după atâția ani. Eu nu mă aflu într-o poziție oficială să decidă cine, ce a luat și cum a făcut. Eu mă bucur pentru toate cele trei gimnaste. Aș fi fost fericită să văd trei fete acolo cu trei medalii, pentru că toate au muncit și mai ales în situația în care ne aflăm acum cu protejarea sănătății mintale, cred că este bine să încurajăm și să protejăm acești copii. Eu îi dau să Sabrinei medalia mea de bronz de Montréal. Mă bucur pentru ea și ce să spun, încă citesc și am rămas. Sunt foarte bucuroase pentru România și să bucuroasă pentru Ana. O felicit pe Sabrina pentru că am făcut un exercițiu fenomenal și mă bucur pentru participarea lor și în la echipă, pentru că au făcut istorie și în echipă.

În același timp o felicit și pe Jordan pentru că și ea nu trebuie să intre într-o zonă în care nu este vina ei a ceea ce s-a întâmplat. Eu iubesc toate fetele, eu încerc să protejez sportul și în același timp să le îmbrățișez pe toate din întreaga lume. Mă bucur pentru România că a făcut istorie și mă bucur pentru fete. Pentru mine toate sunt campioane.

Probabil se va face o reformă vizavi de ceea ce s-a întâmplat, ca fiecare să fie mult mai atent la la următoarele competiții. Este important ca sportivii să nu intre într-o situație de acest gen, nu se arată cu degetul într-o parte sau alta, însă nu ar trebui să spun eu că nimeni nu este perfect. Toţi facem greșeli și ideea este ca să învățăm din greșeli și să încercăm să navigăm și să vedem ce este bine pentru sport în viitor„, a spus Nadia Comăneci pentru Antena 3 CNN.

Reclamă
Reclamă 4

Ana Bărbosu, prima reacţie după verdictul TAS

Ana Bărbosu a oferit prima reacţie după verdictul TAS. După contestaţia depusă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, românca a avut câştig de cauză. Nota americancei Jordan Chiles a revenit la 13.666, potrivit anunţului făcut de Federaţia Română de Gimnastică, iar medalia de bronz în revine gimnastei din România.

În urma medaliei obţinute de Ana Bărbosu, România a ajuns la 9 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Vestea a luat-o prin surprindere pe Ana Bărbosu, care şi-a găsit cu greu cuvintele. Ea le-a mulţumit celor care au susţinut-o şi care au fost alături de ea în această luptă la TAS şi a spus că abia aşteaptă să intre în posesia medaliei:

Reclamă

„Wow! Nici nu ştiu ce să zic. M-aţi luat atât de repede… Ce pot să spun e că le mulţumesc din suflet antrenorilor, celor din Federaţie pentru că au fost alături de mine şi pentru că au continuat această luptă la nivelul TAS. Sunt foarte fericită. Le mulţumesc părinţilor mei, prietenilor mei şi tuturor apropiaţilor.

Eu n-am făcut nimic altceva la acest concurs decât să-mi fac cât mai bine treaba şi pot spune că abia aştept să intru în posesia medaliei!”, a declarat Ana Bărbosu, potrivit orangesport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:23

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău

9:13

România și SUA au bătut palma, dar CIO și FIG nici nu au vrut să audă! Scenariul refuzat de cele două foruri

9:05

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

9:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Joan Melly şi Delvine Meringor vor lua startul la maraton

8:46

SUA, o nouă medalie de aur la Jocurile Olimpice la baschet masculin! Stephen Curry a făcut spectacol în finala de la Paris

8:45

„Suntem păgubaşi! Mergem la FIFA!” Mihai Stoica, noi detalii după ce FCSB nu a încasat banii după transferul lui Florinel Coman

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și