Închide meniul

Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean s-au calificat în semifinale la 500 metri, la Jocurile Olimpice de la Paris!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2024, 16:01

Reclamă
Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean s-au calificat în semifinale la 500 metri, la Jocurile Olimpice de la Paris!

Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean s-au calificat în semifinale la 500 metri, la Jocurile Olimpice de la Paris!

Ilie Sprincean și Oleg Nuță / COSR

Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean s-au calificat, marţi, în semifinale în proba de canoe dublu pe distanţa de 500 m la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean au încheiat cursa cu timpul de 1:40.00.

Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean s-au calificat în semifinale la 500 metri, la Jocurile Olimpice de la Paris!

Cele două semifinale ale probei de canoe dublu 500 m sunt programate joi, de la orele 12:20 şi 12:30. De asemenea, finala va avea loc tot joi, de la ora 14:20.

Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, în urma finalei de 500 de metri de la Campionatele Mondiale. Sprîncean şi Nuţă au terminat finala, care a fost exclusiv în AntenaPLAY, pe locul 6, dar primele 8 poziţii s-au calificat la Jocurile Olimpice din Franţa.

„Canoiștii Ilie Sprincean și Oleg Nuță au terminat finala mondială de la Duisburg pe locul 6 la canoe dublu 500 m și au calificat ambarcațiunea tricoloră la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă
Reclamă 4

Ilie și Oleg au demonstrat că sunt un echipaj puternic, au parcurs distanța motivați de visul pe care îl au din copilărie, să ajungă la Jocurile Olimpice. Ei și-au atins acest vis reprezentând România, țară care i-a ajutat să devină olimpieni. Ei au început canoea în Republica Moldova și au plecat de acasă după ce au câștigat medalii europene și mondiale la juniori pentru Republica Moldova”, se arăta pe pagina de Facebook a COSR.

Recomandări

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:42

Nadia Comăneci a făcut anunţul, după ce a luptat pentru bronzul de la sol: „Se va revizui”! Mesaj către Sabrina: „Ea are medalie”

17:12

Barcelona, lovitură pe piaţa transferurilor! Starul de la EURO 2024 de 60 de milioane de euro a bătut palma cu catalanii

17:04

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 august 2024

16:44

Gigi Becali l-a scos din primul 11 pe Marius Ştefănescu pentru meciul cu Sparta Praga! Cine îi ia locul în echipa de start

16:40

Exerciţiul Sabrinei Voinea de la sol ar urma să fie reanalizat! Mesajul preşedintelui FIG către Nadia Comăneci

16:27

Mircea Lucescu i-a răspuns vehement lui Dorinel Munteanu, după ce „Neamţul” a spus că nu a ajutat fotbalul românesc: „Nu exista”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 4 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și