Închide meniul
Video

„Pot să mă uit la medalia ta?” Imagini emoţionante cu Sabrina Voinea, după „furtul” de la Jocurile Olimpice 2024

Antena Sport Publicat: 8 august 2024, 13:09

Reclamă

"Pot să mă uit la medalia ta?" Imagini emoţionante cu Sabrina Voinea, după "furtul" de la Jocurile Olimpice 2024

Sabrina Voinea, imagini impresionante - Antena Sport

Sabrina Voinea a admirat medalile de la gâtul campioanelor din canotaj, revenite de la Jocurile Olimpice 2024! „Pot să mă uit la medalia ta?”, a întrebat-o Sabrina pe campioana olimpică Maria Tivodariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabrina pune mâna pe medalie, o întoarce, o admiră şi îi spune mamei sale: „Ce frumoasă e medalia! Poate voi avea şi eu”.

„Ştiu că n-am ieşit afară din covor şi îmi doresc să se rezolve. Eu nu-mi doresc să mă las de gimnastică pentru că am muncit foarte mult”, e mesajul plin de speranţă al Sabrinei.

La rândul ei, Ana Bărbosu a fost deţinătoarea unei medalii de bronz, doar pentru un minut. „Nu. Sincer vă zic că nu voi uita vreodată prin ce am trecut”.

Camelia Voinea nu se va opri până nu se va face dreptate

Camelia Voinea nu se va opri până nu se va face dreptate în cazul Sabrinei Voinea la Jocurile Olimpice 2024. Gimnasta de 17 ani a încheiat finala de la sol pe locul 5, dar a contestat decizia arbitrilor de a o penaliza la dificultate. Contestaţia româncei nu a fost acceptată, iar americanca Jordan Chiles a luat în cele din urmă bronzul. Cu toate acestea, Sabrina Voinea şi mama ei, Camelia Voinea, îşi caută în continuare dreptatea.

Reclamă
Reclamă 4

Finala de la sol a provocat un scandal uriaş, iar Nadia Comăneci a anunţat că exerciţiul Sabrinei urmează să fie reanalizat. Camelia Voinea, mama şi antrenoarea Sabrinei, a anunţat că va merge până în pânzele albe pentru a se face dreptate şi speră să primească un răspuns joi:

„Acum suntem puţin mai bine, şocate am fost alaltăieri. Sper finalul să fie măcar fericit, pentru că nu ne vom lăsa. Eu una personal nu mă las. Ştiu ce dificultate a avut Sabrina la sol, cât de corect a executat şi partea artistică şi partea acrobatică. Faptul că au încercat să ne păcălească cu acea zecime… Merg până în pânzele albe, până se va face dreptate. Eu nu cer medalia nimănui.

Pot fi la egalitate dar Sabrina este clar că are bronzul urcând cu această zecime. Sper să dea rezultatul mâine. Acum, când coboram scările avionului a venit un mail că ar mai trebui completat ceva. Oricum, până la finalizarea JO va trebui să avem un rezultat final. Au mai cerut ceva, dar nu am apucat să citesc mailul. Mulţumesc din suflet că aţi fost lângă noi. Au vrut să credem că România este mică. Dar noi suntem puternici. Nu ne vom lăsa”, a declarat Sabrina Voinea, la revenirea în ţară.

Reclamă

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:09

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024

17:57

Caz incredibil la Jocurile Olimpice! O sportivă din SUA a primit nota ZERO la Paris! Ce s-a întâmplat la proba de sărituri în apă

17:52

„Putem să ne calificăm în Liga Campionilor” Florin Tănase, prima reacție după ce a revenit la FCSB! Ce le-a transmis suporterilor

16:46

„Sunt din nou acasă!”. Denis Alibec a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi şi ce obiectiv are la Farul

16:28

Jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma!

16:08

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte play-off-ul Conference League

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și