Închide meniul

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc ouăle

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2024, 20:59

Reclamă
Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă şi lipsesc ouăle

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat

Au început problemele la Jocurile Olimpice 2024. Mai mulţi sportivi care participă la Jocurile Olimpice de la Paris s-au plâns de probleme cu aprovizionarea restaurantului din Satul sportivilor, ceea ce a făcut ca operatorul Sodexo Live să crească volumele de comenzi pentru anumite produse, arată informaţii de presă confirmate vineri pentru AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plângându-se de lipsa de ouă şi de pui, dar şi de carnea servita „prea crudă”, sportivii britanici au decis să boicoteze acest restaurant şi să aducă un bucătar din Regatul Unite pentru a-i hrăni pe membrii delegaţiei acestei ţări, dezvăluie vineri cotidianul britanic The Times.

Au început problemele la Jocurile Olimpice 2024

„Delegaţia britanică a ales să-şi consolideze echipele de catering deja prezente la centrul sau de performanţă situat în afara Satului, cu prezenţa unui bucătar suplimentar care să asigure cateringul pentru sportivii săi. Regretăm această decizie şi suntem pe deplin mobilizaţi pentru a răspunde ansamblului necesităţilor tuturor sportivilor”, a afirmat Sodexo Live.

Săptămâna aceasta, mai mulţi sportivi s-au plâns şi de viteza de reaprovizionare cu unele alimente, considerată insuficientă marţi seara şi miercuri dimineaţa, potrivit L’Equipe.

„Anumite produse, ca ouăle şi carnea la grătar, sunt deosebit de apreciate de sportivi şi, prin urmare, volumele au crescut, în conformitate cu Paris 2024. De atunci, cantităţile oferite la aceste produse au făcut posibilă satisfacerea tuturor nevoilor”, a asigurat Sodexo Live.

Reclamă
Reclamă 4

Grupul operează „cel mai mare restaurant din lume”, deschis pe 18 iulie, cu 3.300 de locuri şi 40.000 de servicii servite pe zi, în inima Satului sportivilor, situat în suburbiile de nord ale Parisului.

Distribuitorul Carrefour, furnizor oficial, a declarat pentru AFP că nu întâmpină „nicio dificultate de aprovizionare”.

„Magazinele noastre efemere din satul olimpic funcţionează la capacitate maximă. Cât despre restaurantul sportivilor, Carrefour a livrat cu succes toate volumele comandate de Sodexo Live”, a asigurat grupul.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și