Închide meniul

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

Bogdan Stănescu Publicat: 26 iulie 2024, 20:05

Reclamă
Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice!

Rafael Nadal, la Roland Garros 2024 / Profimedia Images

Rafael Nadal e în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Campionul spaniol, în vârstă de 38 de ani, a anulat două antrenamente înainte de turneul de simplu şi cel de dublu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La dublu, Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz au anunţat deja că vor juca împreună. Nadal e campion olimpic atât la simplu, cât şi la dublu.

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

El a simţit o durere ieri dimineaţă, după amiază avea o jenă şi înainte ca să se agraveze a decis să se oprească. Nu pot garanta nimic, nici că nu va juca, nici că va juca. Pentru moment, este vorba despre odihnă şi vindecare. Orice durere pe care o poate avea Rafa în acest moment, trebuie să o iei cu suspiciune şi cu prudenţă.

Vom vedea în ce stare se află sâmbătă. Îşi doreşte foarte mult să joace aceste meciuri, desigur, este o dată marcată în calendarul lui de ani de zile. Este un concurent înnăscut şi vrea să joace la simplu şi la dublu. Îşi doreşte foarte mult să joace la dublu cu Carlos Alcaraz. Este prima dată când joacă împreună şi este istoric pentru tenisul spaniol”, a declarat Carlos Moya la postul naţional de radio al Spaniei.

Novak Djokovic – Rafael Nadal, posibil duel în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

Novak Djokovic – Rafael Nadal e un posibil duel în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024. Sârbul, locul 2 ATP, şi spaniolul, în prezent numărul 161 mondial, s-ar putea înfrunta în turul doi al probei de simplu masculin de la turneul olimpic de tenis de la Paris, conform tragerii la sorţii care a avut loc joi.

Reclamă
Reclamă 4

Djokovic îl va întâlni în primul tur pe australianul Matthew Ebden, iar Nadal va juca împotriva lui Marton Fucsovics, din Ungaria. Dacă se vor impune, cei doi uriaşi ai tenisului vor fi adversari în runda a doua.

Novak Djokovic, 37 de ani, care are în palmares 24 de titluri de Grand Slam, este în căutarea aurului olimpic, singura distincţie care lipseşte din palmaresul său, în timp ce Rafael Nadal, 38 de ani, care a câştigat Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, vine după două sezoane marcate de accidentări.

David Popovici, LeBron James, Simone Biles sau Rafael Nadal, printre vedetele de la Jocurile Olimpice 2024

David Popovici, LeBron James, Simone Biles sau Rafael Nadal se numără printre vedetele de la Jocurile Olimpice 2024.

Reclamă

Înotătorul David Popovici, gimnasta Simone Biles, jucătorul de tenis Rafael Nadal sau baschetbalistul LeBron James sunt câteva dintre marile vedete aşteptate să strălucească şi să încânte fanii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Prezent pentru a doua oară la Jocurile Olimpice, David Popovici a zburat spre Paris cu gândul la podiumul olimpic. El a obţinut locul 4 la Tokyo 2020 la 200 m liber. Avea atunci doar 16 ani.

În 2022, David a uimit mapamondul după ce a devenit cel de-al patrulea cel mai rapid înotător al lumii, al doilea înotător din lume care a câştigat probele de 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a CM, cel mai tânăr campion mondial din istoria nataţiei şi primul înotător român care a cucerit aurul mondial la seniori.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:55

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Titularii, menajaţi

21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și