Închide meniul

Roxana Anghel: „Chiar dacă este medalie de argint, am simţit-o ca fiind aur şi că am fi cele mai bune din lume”

Publicat: 2 august 2024, 16:25

Reclamă
Roxana Anghel: „Chiar dacă este medalie de argint, am simţit-o ca fiind aur şi că am fi cele mai bune din lume

Roxana Anghel: "Chiar dacă este medalie de argint, am simţit-o ca fiind aur şi că am fi cele mai bune din lume"

Roxana Anghel şi Ioana Vrînceanu / Profimedia Images

Roxana Anghel a declarat, vineri, după ce a câştigat argintul olimpic la Paris împreună cu Ioana Vrînceanu, că ea şi colega sa au simţit această medalie ca fiind una de aur şi că sunt cele mai bune din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Eu în primul rând vreau să îi mulţumesc Ioanei, vreau să mulţumesc părinţilor mei, antrenorilor, doamnei Elisabeta Lipă, domnului antrenor Sorin Băhnărel care a fost foarte aproape de noi. Pentru că se văd doar momentele fericite, dar în spate sunt multe momente grele în care nu ne regăsim o lovitură, sau nu avem antrenamente bune. Am avut şi certuri, dar domnul Băhnărel a ştiut mereu cum să ne întărească. A ştiut că putem face o echipă bună împreună.

Roxana Anghel: „Chiar dacă este medalie de argint, am simţit-o ca fiind aur şi că am fi cele mai bune din lume”

Am simţit tribuna de la 1000 m, la niciun alt concurs nu a fost tribună atât de lungă. De obicei tribuna este pe ultimii 250 m acum de la 1000 m lumea începea să ţipe să urle dar nu ne-am lăsat deconcentrate de acest lucru. Am ştiut că pe ultimii metri avem de urcat. Le mulţumim tuturor care au fost alături de noi pentru că la fiecare colţ de tribună era câte un steag al României. Le mulţumim mult pentru că ne susţin indiferent de rezultat. I-am văzut după cursă pentru că în timpul cursei nu scoatem capul din barcă. Chiar dacă Ioana pare că se uită după adversari, este doar felul ei de a atrage.

Medalia olimpică nu se compară cu nicio altă medalie, este un sentiment unic chiar dacă medalia este de argint, am simţit-o ca fiind aur şi că am fi cele mai bune din lume. Anul trecut la mondiale noi am avut şi nişte probleme medicale, se ştie, şi chiar dacă ne-au bătut acolo noi n-am făcut cea mai bună cursă. Acum am demonstrat că ne-au bătut din noroc cele din Australia!”, a spus Roxana Anghel, potrivit COSR.

Ioana Vrînceanu: „E un vis împlinit, am muncit mult pentru această medalie”

Ioana Vrînceanu a afirmat că medalia de la JO este un vis împlinit.

Reclamă
Reclamă 4

Da, putem să spunem că este un vis împlinit am muncit mult pentru această medalie. Părea imposibilă acum două luni, dar am avut nişte antrenamente grele pot să spun şi se pare că concursul a fost al nostru şi am reuşit să câştigăm o medalie. A fost o cursă bună, nici nu ştiu cum să o descriu acum. Am reuşit să plecăm mai bine ca data trecută şi am reuşit să ne facem treaba noastră, nu a celorlalte echipe şi asta am făcut până la final. Nu am tras în funcţie de celelalte echipe. Nu am stat să ne uităm după ele. Domnul Antonio Colamonici ne-a şi spus să fim calme şi să lăsăm barca să tragă pentru noi. Nu să tragem noi pentru barcă”, a spus sportiva.

Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat, vineri, medalia de argint în proba de dublu rame feminin din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:14

„Nu am acceptat nimic!” Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale!

18:07

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 august

17:58

Dinamo – Gloria Buzău LIVE TEXT (22:00). „Câinii” lui Zeljko Kopic, duel cu nou promovata lui Andrei Prepeliță

17:57

Sun Yingsha – Chen Meng, marea finală la simplu de la Jocurile Olimpice 2024. Reeditarea finalei de la Tokyo

17:43

Un bazin olimpic din România va purta numele lui David Popovici! Cadou superb pentru campionul care a cucerit 2 medalii la Paris

17:29

FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și