Închide meniul

„Să fie sigur de asta!” David Popovici, avertizat înainte de semifinalele de la 100 m liber, la Jocurile Olimpice

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2024, 20:55

Reclamă
„Să fie sigur de asta! David Popovici, avertizat înainte de semifinalele de la 100 m liber, la Jocurile Olimpice

David Popovici, avertizat înainte de semifinalele de la 100 m liber, la Jocurile Olimpice

David Popovici/ Profimedia

David Popovici a fost avertizat de un rival, înainte de semifinalele de la 100 m liber, de la Jocurile Olimpice. Matt Richards vrea să-şi ia revanşa, după ce a ratat dramatic aurul la 200 m liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

David Popovici, avertizat înainte de semifinalele de la 100 m liber, la Jocurile Olimpice

David Popovici a obţinut un timp cu doar două sutimi mai bun faţă de cel înregistrat de Matt Richards, în finala probei de 200 m liber. Britanicul, la fel ca şi sportivul român, participă şi la proba de 100 m liber.

Richards nu a trecut peste finalul dramatic al probei de 200 m liber, mărturisind că vrea să-şi ia revanşa. Acesta l-a asigurat pe David Popovici că va face totul pentru a-l depăşi în proba „regină” a nataţiei.

„Popovici să fie sigur că voi încerca să mă revanşez!”, a declarat Matt Richards, conform BBC, citat de prosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 m liber cu al treilea timp, 47,92 secunde. Americanul Jack Alexy, campion olimpic la ştafetă la Paris, a înregistrat cel mai bun timp, 47,57 secunde, urmat de francezul Maxime Grousset, 47,70 secunde.

Matt Richards, rivalul lui David Popovici, s-a calificat cu al 13-lea timp în semifinale, 48.40 secunde, la egalitate cu Velimir Stjepanovic şi Pan Zhanle.

Uriaşul rival al lui David Popovici, Pan Zhanle, la un pas de dezastru la 100 m liber, la Jocurile Olimpice 2024

Uriaşul rival al lui David Popovici, Pan Zhanle, a fost la un pas de dezastru la proba de 100 de m liber, la Jocurile Olimpice. Chinezul s-a calificat cu mari emoţii în faza semifinalelor.

Reclamă

Pan Zhanle a participat în ultima serie, a zecea, în proba de 100 m liber şi a terminat cu un timp de 48.40, departe de recordul mondial de la Doha (46:80). El a terminat pe locurile 13-15 faza seriilor, alături de Velimir Stjepanovic şi Matthew Richard.

Prima rezervă pentru semifinale, ocupantul locului 17, a fost Yang William, specialistul de la 200 m liber având un timp de 48:46, adica la doar şase sutimi de Pan Zhanle.

De partea cealaltă, David Popovici, campion olimpic la 200 metri, s-a calificat, marţi, în semifinalele probei de 100 de metri, de la Jocurile Olimpice de la Paris. Popovici a câştigat seria a noua în care a evoluat, cu timpul de 47 de secunde şi 92 de sutimi.

El a câştigat cursa, după ce la 50 de metri a întors al cincilea. La general, Popovici intră în semifinale cu al treilea timp, după americanul Jack Alexy (47.57) şi francezul Maxime Grousset (47.70).

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

13:02

Andrei Cornea şi Marian Enache, campioni olimpici la Jocurile Olimpice de la Paris! Succes uriaş pentru echipajul românesc

12:51

NEWS ALERTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş, argint la dublu vâsle feminin! Performanţă spectaculoasă la Jocurile Olimpice 2024

12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și