Închide meniul

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au ratat premiul de la Ion Ţiriac, dar vor primi o sumă uriaşă după „furtul” de la Paris

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2024, 18:33

Reclamă
Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au ratat premiul de la Ion Ţiriac, dar vor primi o sumă uriaşă după „furtul de la Paris

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au ratat premiul de la Ion Ţiriac, dar vor primi o sumă uriaşă după "furtul" de la Paris

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu / Colaj AS.ro/Profimediaimages

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au ratat premiul de la Ion Ţiriac, dar au aflat că vor fi recompensate de autorităţile din România pentru evoluţia din finala de la sol de la Jocurile Olimpice 2024. Anunţul a fost făcut de Marcel Ciolacu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabrina Voinea (18 ani) şi Ana Maria Bărbosu (17 ani) au ratat in extremis podiumul. Totul după ce americanca Jordan Chiles a făcut contestaţie. Arbitrii au decis să îi mărească nota de la 13.666 la 13.766. Ambele românce aveau aceeaşi notă, 13.700.

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au ratat premiul de la Ion Ţiriac, dar vor fi primi o sumă importantă

Ambele gimnaste au depus memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) şi aşteaptă să le fie analizat cazul. Revenite în ţară, Sabrina şi Ana Maria au primit o veste excelentă de la autorităţi.

După ce a boicotat ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024, premierul Marcel Ciolacu a avut un mesaj ferm pentru gimnastele care au ratat podiumul: „Statul român vă va trata, inclusiv în ceea ce privește premiile, ca pe niște medaliate olimpice”.

Prin urmare, Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu vor primi câte 60.000 de euro, sumă care le este acordată sportivilor care obţin medaliile de bronz la Paris. Un aur olimpic este recompensat cu 140.000 de euro, iar un argint cu 100.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Vrem să demonstrăm că ei nu au dreptate. Este furt!„, a transmis Elisabeta Lipă. Şi Mihai Covaliu a reacţionat şi a trimis o scrisoare de protest la Federaţia Internaţională de Gimnastică şi a cerut reanalizarea contestaţiei Sabrinei.

Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică

Gigi Becali pune totul pe seama banilor şi l-a avertizat pe Marcel Ciolacu că boicotează degeaba ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Premierul României a ales să nu meargă la Paris ca urmare a „situaţiei scandaloase de la gimnatică„.

(Reporter: Cum comentaţi că o româncă este „furată” de o medalie la Jocurile Olimpice?) Îi interesează pe ăia că nu se mai duce Ciolacu? Bă, pe ăia nu îi interesează de noi! Pe ăia îi interesează că nu vine Ciolacu? Bine, mă, să fii sănătos! Ăia sunt miliardari, miliardari, miliardari!

Reclamă

Voi tot credeţi că îi interesează pe ăia de noi? Ăia sunt miliardarii lumii, noi suntem acolo trichi-trichi. Ce să faci? Că poate să reanalizeze şi să dea din nou… nu aţi văzut aseară? Arbitrul împotriva noastră, nu ai văzut?

Fac ei ce vor şi tu taci din gura şi cu asta basta. Ei sunt puterea. Bani de la ei luăm. Hai să tacem din gură, să le luăm banii, să îi curăţăm şi să ne ridicăm şi noi şi cu asta basta!

Vezi că ajunge numai la bani? Totul e cu bani… vorbesc numai de bani, pentru că fără bani nu putem să facem. Fără bani, râd de noi. Suntem săraci, nu ne dau medalie!„, a declarat Gigi Becali la conferinţa de presă.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:13

Corvinul – Astana, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Florin Maxim „atacă” play-off-ul Conference League

20:06

A gândit coregrafia „Cinei cea de Taină” şi acum trece prin momente crunte! S-a dus direct la Parchetul din Paris

20:03

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte play-off-ul Conference League. Echipele

19:50

Annaliese Drăgan a ratat finala probei de gimnastică ritmică de la Jocurile Olimpice! S-a clasat pe locul 21, în calificări

19:21

„Care transfer e mai bun, Tănase la FCSB sau Alibec la Farul?” Elias Charalambous nici nu a stat pe gânduri şi a dat verdictul

18:54

Ovidiu Hațegan, delegat la finala masculină de fotbal de la Jocurile Olimpice! Anunțul oficial

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și