Închide meniul

Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”

Dan Roșu Publicat: 1 august 2024, 11:08

Reclamă
Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat

Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz

David Popovici, pe podium, alături de Pan Zhanle şi Kyle Chalmers - Getty Images

Brett Hawke, un celebru analist din lumea înotului, a provocat un scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice, acolo unde Pan Zhanle a spulberat recordul mondial, cu patru zecimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Fostul antrenor al lui Cesar Cielo, cel care a deţinut recordul la 100 metri liber până la performanţa lui Popovici din 2022, susţine că timpul chinezului este „o minciună.”

Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz

„Pan Zhanle este un trișor! Nu poți face, din punct de vedere uman, ce a reușit el. A fost aproape să nu se califice din seriile de la 100m liber, apoi a avut timpi fantastici în semifinale și finală.

Piscina olimpică nu favorizează înotul foarte rapid. Și, de fapt, cu atât mai mult. Deci Chalmers, Popovici, n-au putut, dar Pan Zhanle nu numai că a câștigat, ceea ce era de așteptat, dar i-a învins cu mai mult de o secundă? Sunt de 30 de ani în acest sport, așa că știu faptul că asta nu se poate.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt nervos din mai multe motive. Prietenii mei sunt cei mai rapizi înotători din istorie. De la Rowdy Gaines la Popov, Garry Hall junior, Anthony Ervin, culminând cu «regele» Kyle Chalmers. Le-am studiat tehnica de 30 de ani. Am studiat viteza lor. Înțeleg, sunt un expert al înotului. Asta e ceea ce fac.

Am muncit 30 de ani în acest domeniu. Îl înțeleg. Nu e real ce s-a întâmplat. Kyle Chalmers, David Popovici, Jack Alexy? Nu-i poți bate pe toți cu peste o lungime de corp. Nu-mi vindeți asta, nu-mi băgați pe gât cursa, pentru că nu e reală!”, a spus Brett Hawke, citat de golazo.ro.

David Popovici a câştigat, miercuri, medalia de bronz în proba de 100 m liber din cadrul competiţiei de înot de la Jocurile Olimpice. Pentru Popovici este a doua medalie la Paris, după aurul de la 200 m liber.

Reclamă

David a avut al treilea timp, 47:50, după Pan Zhanle (46:40) şi Kyle Chalmers (47:49).

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și