Închide meniul

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2024, 18:24

Reclamă
Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

Zico a fost jefuit la Paris, la Jocurile Olimpice

Zico/ Profimedia

Zico a fost jefuit la Paris, acolo unde se afla prezent pentru a participa la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024. Legenda Braziliei a rămas fără o sumă uriaşă de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zico se afla la Paris după ce a primit o invitaţie din partea delegaţiei braziliei. Acesta a vut un început foarte prost de şedere în capitala Franţei.

Zico a fost jefuit la Paris, la Jocurile Olimpice

Potrivit Le Parisien, fostul fotbalist a fost victima unui furt, joi, în momentul în care ieşea din hotel, notează news.ro.

Potrivit cotidianului, fostului jucător i-ar fi fost furată o servietă lăsată în partea din spate a vehiculului. Două persoane ar fi fost implicate în furt. În timp ce unul dintre cei doi s-a apropiat de şoferul de taxi pentru a crea o diversiune, complicele său a profitat de ocazie pentru a fura bunurile lui Zico fără să fie văzut de cineva.

Conform primelor informaţii, prejudiciul constă într-un ceas de lux, diamante şi bani în valoare totală de aproximativ 500.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Jocurile Olimpice vor începe, vineri, la Paris, unde 10.500 de sportivi vor concura pentru a obţine medaliile râvnite de competitorii din întreaga lume. Deşi iniţial avea 107 sportiivi calificaţi, România va fi reprezentată de 106 sportivi, după ce atleta Florentina Iuşco a fost suspendată pentru dopaj.

Vor fi 10.500 de sportivi trimişi de peste 200 de comitete olimpice naţionale, dar şi echipa olimpică a CIO pentru refugiaţi.

Pentru prima dată în istorie, deschiderea Jocurilor Olimpice nu vor avea loc în interiorul unui stadion. Întreaga paradă va pluti pe fluviul Sena.

Reclamă

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice

Au apărut probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice 2024. Cu câteva ore înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, au fost semnalate trei incendii la calea ferată, pe liniile de mare viteză Atlantic, Nord şi Est, iar traficul feroviar a fost grav perturbat, în special la Gara Montparnasse din Paris, relatează Le Figaro.

Cele trei incendii care au fost puse în apropierea şinelor de pe liniile Atlantic, Nord şi Est au provocat perturbări majore ale traficului feroviar, provocând întârzieri prelungite. Compania feroviară a Franţei, SNCF, spune că este victima unui „atac masiv de paralizare a reţelei TGV” şi invită pasagerii să îşi amâne călătoria, cu schimbarea sau rambursarea gratuită a biletului.

Deviem unele trenuri pe liniile clasice, dar va trebui să anulăm un număr mare de trenuri”, a anunţat SNCF într-un comunicat, adăugând că „această situaţie ar trebui să dureze cel puţin până la sfârşitul săptămânii, până când se vor efectua reparaţiile”, traficul urmând să fie reluat în mod normal luni.

Aceste „acte rău intenţionate” au provocat perturbări ale traficului şi întârzieri majore. Acest lucru se întâmplă în special la Gara Montparnasse din Paris, unde pasagerii îşi împărtăşesc disperarea pe reţelele sociale. În această gară din Paris, perturbarea este legată de „un incendiu în apropierea căilor ferate la Courtalain”, în regiunea Eure-et-Loir, potrivit site-ului SNCF Connect.

Acest act rău intenţionat a provocat daune instalaţiilor noastre de semnalizare”, a declarat compania pentru Le Figaro, preconizând „timpi de călătorie mai lungi pe tot parcursul zilei şi trenuri anulate” pe linia de mare viteză Atlantic, între Paris şi Tours şi Paris-Le Mans. „Aşteptaţi-vă la întârzieri între 30 de minute şi 1 oră şi 10 minute pentru TGV-urile INOUI, INTERCITÉS şi OUIGO”, se arată pe SNCF Connect.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și