Închide meniul

Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinale la 1.000 de metri cu cel mai bun timp! Românul şi-a surclasat adversarii

Bogdan Stănescu Publicat: 23 august 2023, 19:23 / Actualizat: 26 august 2023, 15:56

Reclamă
Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinale la 1.000 de metri cu cel mai bun timp! Românul şi-a surclasat adversarii

Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinale la 1.000 de metri cu cel mai bun timp!

Cătălin Chirilă / Profimedia Images

Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinale la 1.000 de metri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, cu cel mai bun timp! Românul a fost singurul care a coborât sub 4 minute în seriile de la 1.000 de metri. El a avut timpul 03:57.524.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Chirilă va concura mâine în semifinalele de la 1.000 de metri. Dacă va avea o prestaţie atât de bună şi în semifinale, el se va califica în finala de sâmbătă. AntenaPLAY transmite Campionatele Mondiale de kaiac-canoe în perioada 25-27 august.

Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinale la 1.000 de metri cu cel mai bun timp!

Cătălin Chirilă a avut o zi de graţie astăzi la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. El a obţinut cel mai bun timp şi la 500 de metri.

Chirilă a obţinut, la prânz, calificarea în semifinalele probei de 500 de metri. El va concura în prima semifinală vineri, 25 august, de la 12:12.

Chirilă a făcut parte din seria 1 la 500 de metri şi a terminat proba cu un timp de 01:47:349, la o distanţă de mai mult de două secunde de urmăritorul Pavlo Altukhov.

Reclamă

Chirilă a avut şi cel mai bun timp dintre toate seriile. În semifinale, s-au calificat cei mai buni şase sportivi din fiecare serie, plus cei mai buni trei sportivi care au terminat pe locul 7.

Cătălin Chirilă, mesaj pentru români, înainte de Campionatele Mondiale

Cătălin Chirilă a avut un mesaj pentru români, înainte de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, ce se vor desfăşura la Duisburg.

Chirilă a ajuns în Germania din postura de campion mondial şi european, dar ştie că va avea parte de un concurs infernal pentru a putea să îşi menţină statutul şi după această săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

„Urmează un campionat foarte important şi extrem de greu. În 2019, am trecut printr-un campionat de genul acesta şi am simţit greutatea şi anvergura acestei competiţii.

Merită să fie urmărită şi susţinută de toţi, absolut toţi oamenii pentru energia tuturor contează”, a spus Cătălin Chirilă, înainte de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, de la Duisburg.

Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

„Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, a declarat Cătălin Chirilă pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și