Închide meniul

Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinalele probei de 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Dan Roșu Publicat: 23 august 2023, 13:25 / Actualizat: 24 august 2023, 19:47

Reclamă
Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinalele probei de 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinalele probei de 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Cătălin Chirilă, în timpul unei probe / Profimedia Images

Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinalele probei de 500 de metri canoe simplu, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Chirilă ca concura în prima semifinală vineri, 25 august, de la 12:12.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chirilă a făcut parte din seria 1 şi a terminat proba cu un timp de 01:47:349, la o distanţă de mai mult de două secunde de urmăritorul Pavlo Altukhov.

Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinalele probei de 500 de metri

Chirilă a avut şi cel mai bun timp dintre toate seriile. În semifinale, s-au calificat cei mai buni şase sportivi din fiecare serie, plus cei mai buni trei sportivi care au terminat pe locul 7.

Faptul că a avut cel mai bun timp din serii este o performanţă pentru român, mai ales că proba lui favorită este cea de 1000 de metri, la care va intra în serii, în această seară, de la 18:48.

Cătălin Chirilă, mesaj pentru români, înainte de Campionatele Mondiale

Cătălin Chirilă a avut un mesaj pentru români, înainte de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, ce se vor desfăşura la Duisburg. AntenaPLAY va transmite exclusiv toate cursele ce vor avea loc în perioada 25-27 august.

Reclamă

Chirilă a ajuns în Germania din postura de campion mondial şi european, dar ştie că va avea parte de un concurs infernal pentru a putea să îşi menţină statutul şi după această săptămână.

„Urmează un campionat foarte important şi extrem de greu. În 2019, am trecut printr-un campionat de genul acesta şi am simţit greutatea şi anvergura acestei competiţii.

Merită să fie urmărită şi susţinută de toţi, absolut toţi oamenii pentru energia tuturor contează”, a spus Cătălin Chirilă, înainte de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, de la Duisburg.

Reclamă 4 / 0/3

Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

„Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate„, a declarat Cătălin Chirilă pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și