Închide meniul
VIDEO

Adi Mutu, despre tactica aleasă de Edi Iordănescu în Bosnia – România. Specialistul Antenei 1 e sigur: „A făcut-o pentru a deruta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iunie 2022, 21:49

Adi Mutu, despre tactica aleasă de Edi Iordănescu în Bosnia – România. Specialistul Antenei 1 e sigur: „A făcut-o pentru a deruta!

Adi Mutu, despre tactica aleasă de Edi Iordănescu în Bosnia - România

Adi Mutu şi Dan Pavel / Antena 1

Adi Mutu a analizat tactica aleasă de Edi Iordănescu în meciul Bosnia – România, din UEFA Nations League, care poate fi urmărit pe Antena 1 şi Antena Play. Fostul atacant al naţionalei tricolore e convins că victoria este obligatorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Specialistul Antenei 1 a vorbit despre echipa de start oferită de UEFA. „Briliantul” e convins că Edi Iordănescu a încercat să îl inducă în eroare pe tehnicianul Bosniei.

Adi Mutu, despre tactica aleasă de Edi Iordănescu în Bosnia – România

Cum a fost pusă în momentul acesta, cu Burcă atacant… sunt 7 schimbări în teren. Această formulă dată de UEFA nu e corectă, e făcută pentru a deruta. Cred că vom juca un 5-3-2 pe apărare, un 3-5-2 pe faza de atac. Aşa cum pare echipa. Mi-e greu să cred că o să îl urce pe Chiricheş la mijlocul terenului şi să joace 4-4-2. Atât Cicâldău, cât şi Răzvan Marin nu sunt jucători de benzi.

Avem un mijloc bun, tânăr, care are capacitatea de a juca, dar de la ce vrem noi la ce pot ei să facă rămâne de văzut. Mai ales că în seara asta întâlnim cea mai bună echipă din grupă„, a declarat Adi Mutu la Antena 1.

Reclamă

Mutu a analizat şi ceea ce s-a întâmplat la debutul oficial al lui Edi Iordănescu, în eşecul cu Muntenegru, scor 0-2.

A fost un joc slab cu Muntenegru. Normal că atât jucătorii şi Edi Iordănescu se vor simţi lezaţi, nu ai cum să critici. Aveam posibilitatea să facem mai mult. Inexplicabil cum România a clacat. Nu ştiu dacă doar prin atitudine, sau şi prin lucruri tactice. Chiar dacă România a avut posesie, a pierdut foarte multe dueluri la mijlocul terenului. Unui antrenor trebuie să-i dea de gândit.

Ca antrenor unele chestii sunt inexplicabile, atunci când jucătorii se prezintă fără energie în ziua jocului. Nu pot să-mi explic foarte bine, pentru că nu sunt în sânul echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

Sincer, antrenorul trebuie să intervină, e de datoria lui să facă acest lucru. Acum trebuie să vedem o reacţie din partea grupului, e echipa naţională. Trebuie să avem jucători cu personalitate. Sunt sigur că băieţii s-au gândit că în această seară e un meci capital. Finlanda s-a dus la patru puncte deja în grupă„, a mai spus Mutu.

Adrian Mutu, specialistul Antenei 1 la meciurile României!

Adrian Mutu va fi specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League.

Mutu va face pereche cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel în emisiunile “Hai, Romania! În fiecare zi!” difuzate înainte și după partidele naționalei.

Adrian Mutu este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei cu 35 de reușite, creator de spectacol la Chelsea, Inter, Juventus sau Fiorentina, iar la începutul anului a fost foarte aproape să devină selecționerul României.

E foarte greu de exprimat în cuvinte, dar a îmbrăca tricoul echipei naționale a fost cea mai mare onoare și o mare responsabilitate să am posibilitatea de a reprezenta toți românii prin acest sport foarte frumos. Sper că am facut-o cu cinste, sper că v-ați bucurat! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine la fiecare meci și sper să fiți în continuare alături de echipa națională„, a declarat Adrian Mutu.

Antena 1 deține opțiunea pentru meciurile României în ciclul 2022-2026 și va transmite în exclusivitate jocurile naționalei între 2026 si 2028.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Adi Mutu, despre tactica aleasă de Edi Iordănescu în Bosnia – România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și