Captură Antena Sport
Adrian Mutu e mare şi în bucătărie! Românul cu cele mai multe goluri la naţională găteşte cu stil orice mâncare, în afară de fasole cu ciolan. E specialitatea mamei.
Italienii l-au numit “Il Fenomeno” pe Adrian Mutu pentru execuţiile din teren. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei, alături de Hagi, Mutu e artist şi în bucătărie.
Adrian Mutu e “fenomen” şi în bucătărie
“Ştiu să fac orice. De la ciorbe, la paste. Orice mâncare îţi trece prin cap, peşte, carne, ciorbe, mâncare de cartofi, varză călită, ce vrei tu, eu ştiu să fac“, a dezvăluit Adrian Mutu.
Muşchiul de vită în foietaj îi iese ca la carte. Când era selecţioner la tineret, Adrian Mutu a intrat în bucătărie şi a gătit pentru jucătorii naţionalei pe care a calificat-o la EURO. Pastele sunt o joacă pentru el.
“Eu nu consider pastele fiind un gătit, pentru că paste poate toată lumea să facă“, a mai spus Adrian Mutu.
La o singură mâncare nu se bagă “Chef” Mutu. Fasole cu ciolan.
“Sunt un artist în bucătărie, dar chiar asta nu am încercat să fac niciodată. Mama lucrează la fasolea cu ciolan“, a mai spus Mutu.

- Adrian Mutu e mare şi în bucătărie
- Mâncare pe care nu o găteşte antrenorul Rapidului
- Campionatele Europene de tenis de masă sunt exclusiv pe AntenaPLAY, în perioda 12-19 octombrie
- Aplicaţia Antena Sport poate fi descărcată gratuit acum din AppStore şi GooglePlay
- S-au încins iar grătarele la Arena Naţională înainte de România – Austria! Ronny a întreţinut atmosfera
- Românii şi moldovenii s-au avut ca fraţii pe Arena Naţională. S-au distrat împreună în Arena Fanilor
- Tănase, Bîrligea şi Mihai Popescu joacă în Liga Punctelor pentru cluburile care i-au format ca fotbalişti
- Care sunt mâncărurile preferate ale jucătorilor echipei naţionale de fotbal a României
- Jucătorii lui Mircea Lucescu îi cheamă pe suporteri la stadion, pentru meciul România – Austria