Captură Antena Sport
Adrian Mutu e mare şi în bucătărie! Românul cu cele mai multe goluri la naţională găteşte cu stil orice mâncare, în afară de fasole cu ciolan. E specialitatea mamei.
Italienii l-au numit “Il Fenomeno” pe Adrian Mutu pentru execuţiile din teren. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei, alături de Hagi, Mutu e artist şi în bucătărie.
Adrian Mutu e “fenomen” şi în bucătărie
“Ştiu să fac orice. De la ciorbe, la paste. Orice mâncare îţi trece prin cap, peşte, carne, ciorbe, mâncare de cartofi, varză călită, ce vrei tu, eu ştiu să fac“, a dezvăluit Adrian Mutu.
Muşchiul de vită în foietaj îi iese ca la carte. Când era selecţioner la tineret, Adrian Mutu a intrat în bucătărie şi a gătit pentru jucătorii naţionalei pe care a calificat-o la EURO. Pastele sunt o joacă pentru el.
“Eu nu consider pastele fiind un gătit, pentru că paste poate toată lumea să facă“, a mai spus Adrian Mutu.
La o singură mâncare nu se bagă “Chef” Mutu. Fasole cu ciolan.
“Sunt un artist în bucătărie, dar chiar asta nu am încercat să fac niciodată. Mama lucrează la fasolea cu ciolan“, a mai spus Mutu.
- Adrian Mutu e mare şi în bucătărie
- Mâncare pe care nu o găteşte antrenorul Rapidului
- Cupa Mondială Echipe Mixte 2025 e live în AntenaPLAY (30 noiembrie - 7 decembrie)
- Aplicaţia Antena Sport poate fi descărcată gratuit acum din AppStore şi GooglePlay
- Tricolorii U19 visează la calificări la turneele finale şi cu naţionala mare
- Radu Drăguşin arde de nerăbdare să îmbrace din nou tricoul României şi să mai cânte imnul împreună cu fanii
- Radu Drăguşin, primul jucător din Generaţia de suflet care a venit să vadă muralul realizat pentru European
- Ce înseamnă pentru tricolori să li se cânte imnul “Deşteaptă-te, române!” la fiecare meci
- Sacrificiul pe care l-a făcut Valentin Mihăilă pentru a fi în formă la antrenamentele şi meciurile naţionalei
































