Închide meniul

Adrian Mutu, reacție genială când a văzut cea mai bună echipă din istoria României: „Și eu unde sunt?” Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 12:39

Adrian Mutu, reacție genială când a văzut cea mai bună echipă din istoria României: „Și eu unde sunt? Hai, România! În fiecare zi

Adrian Mutu, mesaj viral

Hepta

Adrian Mutu a avut un comentariu viral când a văzut cel mai bun prim „11” din istoria României, care a fost alcătuit de cei de la Guerin Sport în 1994. Mutu a văzut echipa pe pagina de Facebook „Câinii Roșii” și a oferit reacția virală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a amuzat teribil că nu a fost inclus în 1994, în cea mai bună echipă din istoria României. „Și eu unde sunt? :))” – a fost comentariul lui Adrian Mutu care a devenit viral.

Adrian Mutu, reacție genială când a văzut echipa ideală a României

Din echipa ideală nu lipsesc Hagi, Dobrin, Popescu sau Mircea Lucescu. Ghinionul lui Mutu e că era prea mic pentru a fi inclus în echipa ideală făcut de cei de la Guerin Sport. Ulterior, Mutu a făcut istorie în echipa națională. Are 35 de goluri marcate, la fel ca și Gică Hagi, cu caqre împarte primul loc în topul golgheterilor all-time de la naționala României.

Reclamă

Adrian Mutu l-a criticat pe Alin Toșca pentru că s-a retras de la națională

Anunțul lui Alin Toșca cu privire la retragerea de la națională a luat multă lume prin surprindere. Adrian Mutu, cel mai bun marcator din istoria României și actual antrenor al Rapidului, a avut reacție fermă după ce a văzut că Toșca s-a retras de la națională.

”La echipa naţională nu te retragi. La echipa naţională te retragi când te laşi de fotbal. Punct!”, a fost reacția lui Adrian Mutu.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Adrian Mutu, reacție genială când a văzyut echipa ideală 
  • Mesajul lui Mutu a devenit viral

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și