Închide meniul
Video

„Ar fi ceva senzaţional!” Româncele sunt gata să meargă şi ele la EURO, cu Massimo Pedrazzini pe bancă

Publicat: 17 iulie 2024, 20:45

Reclamă

Româncele sunt gata să meargă şi ele la EURO, cu Massimo Pedrazzini pe bancă

Româncele sunt gata să meargă şi ele la EURO, cu Massimo Pedrazzini pe bancă

Fanii au venit cu echipamentul galben de suporter al României şi la meciul fetelor. Şi vor să-l poarte şi vara viitoare pe arenele din Elveţia, unde va avea loc Europeanul de fotbal feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricoul galben de suporter al României a fost bilet de intrare la meciul româncelor cu Armenia. Toţi fanii care l-au purtat au intrat gratis pe arena Arcul de Triumf.

„(N.r. Mergem la EURO?) Se califică, sigur”, a spus o fană.

„(N.r. De cine îţi place?) Depinde, am mai multe preferate, mie îmi place echipa în sine, vreau să ţin cu toate, nu mi se pare că e una mai bună decât cealaltă”, a declarat o altă fană.

Cu Pedrazzini pe bancă, româncele sunt gata să meargă şi ele la EURO. Povestea Generaţiei de suflet, de la Europeanul băieţior din Germania, le inspiră pe Meluţă si Vătafu.

Reclamă
Reclamă 4

Toată lumea care este în jurul fotbalului feminin şi care susţine fotbalul feminin îşi doreşte să ne vadă şi pe noi pentru prima dată la un turneu final„, a spus Teodora Meluţă.

Ar fi ceva senzaţional, cred că nu s-a întâmplat niciodată ca ambele echipe, masculină şi feminină, să se poată bucura de aceste realizări„, a declarat şi Massimo Pedrazzini.

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

21:57

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

21:56

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare! Anunţul de ultim moment al clubului: „Pentru cine nu ştie!”

21:36

„Nu ne-am înţeles!” Victor Angelescu, reacţie fermă despre plecarea lui Albion Rrahmani! Ce a spus despre viitorul atacantului

21:03

Adrian Mititelu, verdict categoric despre transferul lui William Baeten la FCSB: „O să vedeţi”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și