Închide meniul
Video

Au punctat şi au câştigat! Puştii din Ulmi s-au bucurat de echipamentele primite din liga punctelor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2023, 21:01 / Actualizat: 29 noiembrie 2023, 17:48

Au punctat şi au câştiat! Puştii din Ulmi s-au bucurat de echipamentele primite din liga punctelor

Echipamentele au ajuns şi într-o comună din Giurgiu / AntenaSport

Puştii din Ulmi s-au bucurat de echipamentele primite din liga punctelor! Şi noiembrie a fost luna cadourilor pentru micii fotbalişti din România. 694 de cluburi de fete şi băieţi din toată ţara s-au înscris în liga punctelor. În total, 1.6 milioane de puncte s-au transformat în 260.000 de donaţii pentru juniori. Echipamentele au ajuns şi într-o comună din Giurgiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puştii din Ulmi s-au bucurat de echipamentele primite din liga punctelor

Cele şapte grupe de copii din Ulmi – Giurgiu s-au bucurat de echipamentele primite din liga punctelor. Academica Ulmi a fost fruntaşă în campania care a transformat produsele cumpărate în donaţii pentru şcolile de fotbal.

Sunt echipamente de portar, câteva mănuşi de portar. Colanţi, câteva malete pentru copii…

Le mulţumim pe această cale părinţilor care au făcut eforturi pentru a ne ajuta cu aceste puncte„, a declarat Liviu Zamfir, antrenor la ACS Academica Ulmi.

În martie 2020 s-au înfiinţat primele grupe de fotbal la Ulmi.

Reclamă

Am ajuns în prezent undeva la 80 de copii. Suntem pe primul loc la toate grupele de fete, avem 3 grupe de fete„, a precizat Zamfir.

(Reporter: La ce club ai vrea să joci?) Rapid! Este o echipă frumoasă„, a spus Isabella.

Cei mici visează să le calce pe urme idolilor din naţionala României, calificată la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Din echipa naţională a României ai un jucător preferat?) Ianis Hagi„, a spus şi puştiul Luca.

Stanciu!„, a reacţionat un alt tânăr jucător.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și