Închide meniul
Video

Ce a învăţat Costin Curelea, selecţionerul U20, de la mentorul său Dan Petrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2023, 20:39 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 17:15

Ce a învăţat Costin Curelea, selecţionerul U20, de la mentorul său Dan Petrescu

Costin Curelea, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Ce a învăţat Costin Curelea, selecţionerul U20, de la mentorul său Dan Petrescu. Din gaşca nebună de la Sportul Studenţesc, Costin Curelea a ajuns selecţioner la gaşca nebună de la naţionala sub 20 de ani. De la mentorul Dan Petrescu el a învăţat că nutriţia este cea mai importantă pentru tinerii fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când a început să antreneze la Sportul Studențesc, Dan Petrescu a dat ordin ca jucătorii lui să mănânce doar mâncare fresh, ca în Italia şi Anglia, unde el a jucat.

Ce a învăţat Costin Curelea de la mentorul Dan Petrescu

„Ne-a introdus şi nouă acest meniu pe care nu aveam de unde să-l cunoaştem. Am simţit că face diferenţa”, a declarat Costin Curelea.

„(N.r. Eşti şeful tuturor loturilor României pentru o zi, ce le găteşti?) Peşte cu legume!”, a mai spus Curelea.

Costin Curelea a primit de la Dan Petrescu mentalitatea de campion.

Reclamă

„Ne-a indus şi nouă această mentalitate de câştigător. Deja am ajuns şi eu în situaţia în care nu prea accept să pierd”, a mai declarat Costin Curelea.

Din Coreea de Sud, Dan Petrescu ţine legătura cu fostul lui secund.

„(N.r. Te întâlneşti cu Dan Petrescu la masă, cu ce-l cinsteşti?) Ştiu că-i place să mănânce sushi”, a mai spus Costin Curelea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și