Închide meniul
Video

Chef Andrei Voica a dezvăluit ce mănâncă jucătorii naţionalei

Reclamă

Publicat: 7 septembrie 2023, 21:14 / Actualizat: 10 octombrie 2023, 23:31

Chef Andrei Voica a dezvăluit ce mănâncă jucătorii naţionalei de fotbal a României. Cu somon si vită! Așa vor sărbători jucătorii naționalei dacă vor duce România la Euro 2024. Chef-ul care găteşte pentru Ianis Hagi și Răzvan Marin nu face nicio abatere când vine vorba despre meniul victoriilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chef Andrei Voica are grijă ca jucătorii naţionalei să aibă parte de un meniu fresh şi plin de energie în cantonamentul de la Mogoşoaia.

Chef Andrei Voica a dezvăluit ce mănâncă jucătorii naţionalei

În primul rând, nu lipseşte carnea roşie şi aici mă refer la vită, da? Pentru că au nevoie de proteină, au nevoie de carne roşie, nu le lipseşte somonul”, a spus Chef Andrei Voica.

Doar produse proaspete ajung în cantonamentul naţionalei.

Cel mai des mă puteţi găsi la raftul de carne şi peşte”, a precizat Chef Andrei Voica.

Reclamă

Dacă se vor califica la Euro, Ianis Hagi, Moruţan şi Mihăilă nu vor avea parte de un meniu special.

Nu, nu-i voi răsfăţa, va fi poate ceva mai strict! Dacă ne vom califica, ne vom duce şi vom juca cu cele mai bune echipe din Europa şi atunci trebuie să fim foarte atenţi la ceea ce mănâncă”, a mai declarat Chef Andrei Voica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și