Închide meniul
Video

Chef Nicolai Tand va fi şef de galerie pentru Ianis Hagi şi Stanciu în drumul spre EURO! Le-a promis o masă dacă se califică la Campionatul European

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2022, 21:40

Chef Nicolai Tand va fi fanul lui Ianis Hagi şi Stanciu

Chef Nicolai Tand va fi şef de galerie pentru Ianis Hagi şi Stanciu, dacă aceştia vor califica naţionala la EURO. El va da şi o masă pentru jucătorii lui Iordănescu şi se va ocupa personal de prepararea bunătăţilor. Până atunci, Chef Nicolai a adus din Israel reţeta sucesului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chef Tand a gatit pentru jucatorii nationalei conopidă la cuptor, cu sos pe bază de tahini. Condimentele le-a adus personal din Israel. În ţara adversarilor României din drumul spre EURO, legumele se consumă la greu.

Când plec în vacanţă, nu e dată să nu vin cu nişte condimente. Şi aici am un amestec de condimente pe care l-am cumpărat de la piaţa de acolo. Tahini este un condiment care se foloseşte tare mult la ei. Am rămas şocat că am fost la o masa în care am mâncat numai legume fără carne şi a fost senzaţional fiecare lucru. Uite, bade, condimentele mele pe care le-am adus eu în punga, din Israel, de la piaţă. Uite, bade, ce faine sunt”, a spus Chef Nicolai Tand.

Smântana, iaurtul şi lămâia nu trebuie să lipsească de pe masa fotbaliştilor. „Un sos în bucătărie e ca şi mingea între jucători, care-i leaga pe ei. Daca vrei ca un fotbalist să dea randament, trebuie să-i dai callitate, nu? E ca un fel de antricot, aşa, ca o bucată de carne. Ia uite ce frumos arată! Eu vreau sa zic doar Hai, România, dragilor! Doamne ajută„, a mai spus Nicolai Tand.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 Oţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și