Închide meniul
Video

Chef Nicolai Tand va fi şef de galerie pentru Ianis Hagi şi Stanciu în drumul spre EURO! Le-a promis o masă dacă se califică la Campionatul European

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2022, 21:40

Reclamă

Chef Nicolai Tand va fi fanul lui Ianis Hagi şi Stanciu

Chef Nicolai Tand va fi şef de galerie pentru Ianis Hagi şi Stanciu, dacă aceştia vor califica naţionala la EURO. El va da şi o masă pentru jucătorii lui Iordănescu şi se va ocupa personal de prepararea bunătăţilor. Până atunci, Chef Nicolai a adus din Israel reţeta sucesului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chef Tand a gatit pentru jucatorii nationalei conopidă la cuptor, cu sos pe bază de tahini. Condimentele le-a adus personal din Israel. În ţara adversarilor României din drumul spre EURO, legumele se consumă la greu.

Când plec în vacanţă, nu e dată să nu vin cu nişte condimente. Şi aici am un amestec de condimente pe care l-am cumpărat de la piaţa de acolo. Tahini este un condiment care se foloseşte tare mult la ei. Am rămas şocat că am fost la o masa în care am mâncat numai legume fără carne şi a fost senzaţional fiecare lucru. Uite, bade, condimentele mele pe care le-am adus eu în punga, din Israel, de la piaţă. Uite, bade, ce faine sunt”, a spus Chef Nicolai Tand.

Smântana, iaurtul şi lămâia nu trebuie să lipsească de pe masa fotbaliştilor. „Un sos în bucătărie e ca şi mingea între jucători, care-i leaga pe ei. Daca vrei ca un fotbalist să dea randament, trebuie să-i dai callitate, nu? E ca un fel de antricot, aşa, ca o bucată de carne. Ia uite ce frumos arată! Eu vreau sa zic doar Hai, România, dragilor! Doamne ajută„, a mai spus Nicolai Tand.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și