Ianis Hagi a jucat în Spania, dar tot paella pe care o face chef-ul naţionalei, Andrei Voica, e cea mai bună.
Fotbaliştii României îşi iau energia pentru marile meciuri şi din pastele delicioase, gătite tot de el.
Chef Voica îi răsfaţă cu bunătăţi pe jucătorii naţionalei. Paella cu fructe de mare e preferata lui Ianis Hagi.
„Pentru chef ar fi paella care nu lipseşte de la nicio acţiune. Avem o zi specifică pentru paella”, a spus Ianis Hagi.
„Chef…Nu, tot ce găteşte, găteşte senzaţional”, a spus şi Andrei Burcă.
„Găteşte extraordinar de bine”, a declarat Nicolae Stanciu.
„Cam tot ce face el este bun şi ne face toate poftele”, a declarat Darius Olaru.
Coman şi Hagi sunt printre cei care preferă pastele la orice masă. Le dau energie la meciuri.
„Pastele, îmi plac foarte mult, are un sos roșu, cu măsline, ceva de genul”, a spus şi Florinel Coman.
„Pastele în sos alb”, a declarat Ianis Hagi.
Căpitanul României, Stanciu, nu mănâncă niciodată mai mult de două mese pe zi.
„(N.r. Ce nu trebuie să lipsească dintr-o dietă fresh?) Avocado„, a spus Florinel Coman.
„Salatele”, a spus şi Andrei Burcă.
„Îmi plac salatele foarte mult”, a declarat Ianis Hagi.
„(N.r. Ce nu trebuie să lipsească dintr-o dietă fresh) Cafeaua”, a spus Nicolae Stanciu.
- Daniel Pancu a calificat naţionala de tineret a României la EURO şi a spus că diferenţa pe teren se face şi la nutriţie
- Puştii din naţionala U18 vor să califice România la Campionatul Mondial: „E visul oricărui copil”
- Aproape 50 de mii de fani au venit ca la sărbătoare pe Arena Naţională la meciul cu Kosovo. Mascota RONNY a împlinit 3 ani