Chef Voica/ AntenaSport
Ianis Hagi a jucat în Spania, dar tot paella pe care o face chef-ul naţionalei, Andrei Voica, e cea mai bună.
Fotbaliştii României îşi iau energia pentru marile meciuri şi din pastele delicioase, gătite tot de el.
Chef Voica îi răsfaţă cu bunătăţi pe jucătorii naţionalei. Paella cu fructe de mare e preferata lui Ianis Hagi.
“Pentru chef ar fi paella care nu lipseşte de la nicio acţiune. Avem o zi specifică pentru paella”, a spus Ianis Hagi.
“Chef…Nu, tot ce găteşte, găteşte senzaţional”, a spus şi Andrei Burcă.
“Găteşte extraordinar de bine”, a declarat Nicolae Stanciu.
“Cam tot ce face el este bun şi ne face toate poftele”, a declarat Darius Olaru.
Coman şi Hagi sunt printre cei care preferă pastele la orice masă. Le dau energie la meciuri.
“Pastele, îmi plac foarte mult, are un sos roșu, cu măsline, ceva de genul”, a spus şi Florinel Coman.
“Pastele în sos alb”, a declarat Ianis Hagi.
Căpitanul României, Stanciu, nu mănâncă niciodată mai mult de două mese pe zi.
“(N.r. Ce nu trebuie să lipsească dintr-o dietă fresh?) Avocado“, a spus Florinel Coman.
“Salatele”, a spus şi Andrei Burcă.
“Îmi plac salatele foarte mult”, a declarat Ianis Hagi.
“(N.r. Ce nu trebuie să lipsească dintr-o dietă fresh) Cafeaua”, a spus Nicolae Stanciu.
- Tricolorii U19 visează la calificări la turneele finale şi cu naţionala mare
- Radu Drăguşin arde de nerăbdare să îmbrace din nou tricoul României şi să mai cânte imnul împreună cu fanii
- Radu Drăguşin, primul jucător din Generaţia de suflet care a venit să vadă muralul realizat pentru European
- Ce înseamnă pentru tricolori să li se cânte imnul “Deşteaptă-te, române!” la fiecare meci
- Sacrificiul pe care l-a făcut Valentin Mihăilă pentru a fi în formă la antrenamentele şi meciurile naţionalei






























