Chef Voica/ AntenaSport
Ianis Hagi a jucat în Spania, dar tot paella pe care o face chef-ul naţionalei, Andrei Voica, e cea mai bună.
Fotbaliştii României îşi iau energia pentru marile meciuri şi din pastele delicioase, gătite tot de el.
Chef Voica îi răsfaţă cu bunătăţi pe jucătorii naţionalei. Paella cu fructe de mare e preferata lui Ianis Hagi.
„Pentru chef ar fi paella care nu lipseşte de la nicio acţiune. Avem o zi specifică pentru paella”, a spus Ianis Hagi.
„Chef…Nu, tot ce găteşte, găteşte senzaţional”, a spus şi Andrei Burcă.
„Găteşte extraordinar de bine”, a declarat Nicolae Stanciu.
„Cam tot ce face el este bun şi ne face toate poftele”, a declarat Darius Olaru.
Coman şi Hagi sunt printre cei care preferă pastele la orice masă. Le dau energie la meciuri.
