Închide meniul
Video

Cu cântec, înainte! Selecţionerul Alexandru Pelici e vocea care îi îndrumă pe puştii României spre un viitor strălucit: „Mama şi-a dorit să mă apuc de muzică!”

Publicat: 24 martie 2023, 21:44

Reclamă

Alexandru Pelici

Captură AntenaSport

Cu cântec, înainte! Selecţionerul Alexandru Pelici, de la tineret, e vocea care îi îndrumă pe puştii României spre un viitor strălucit la echipa naţională mare. El e talentat şi la muzică populară, însă iubeşte fotbalul mai mult ca orice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selectionerul de la nationala sub 19 ani, Alexandru Pelici, a cântat pe scenă alături de fiul lui, la festivalul dedicat mamei sale, fosta cântăreaţă de muzică populară.

Selecţionerul Alexandru Pelici e vocea care îi îndrumă pe puştii României spre un viitor strălucit

Mama si-a dorit foarte mult să mă duc pe urmele ei în carieră. O linişte, un medicament sau un leac pentru toţi oamenii indiferent de muzica pe care o asculţi. E una dintre minunile lumii din punctul meu de vedere. Îmi doresc să duc mai departe această tradiţie şi este o onoare pentru noi să reprezentăm ţara„, a spus Alexandru Pelici.

Pelici visează la o calificare cu cântec la EURO! Învinşi clar de Norvegia în primul meci, puştii lui Pelici se pot revanşa în duelurile cu Irlanda de Nord şi Franţa.

Şi pentru noi ca şi tara şi pentru fotbalul românesc , sa ne califcam a doua oară consecutiv la un turneu final ar fi ceva fantastic”, a mai spus Pelici.

Reclamă

Pelici îi pregăteşte pe Atanas Trică şi Eduard Radaslavescu pentru naţionala mare a României.

Avem cu ce, trebuie să avem răbdare şi să muncim mai mult şi mai bine„, a mai spus Alexandru Pelici.

„Onoare, e cea mai mare mândrie”, a spus Eduard Radaslavescu când a fost întrebat ce înseamnă pentru el să poarte tricoul echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și