Închide meniul
Video

Cu energie de la galerie, Teodora Meluţă şi Camelia Ceasar vor să le-o ia înainte băieţilor şi să triumfe în Nations League: „Ne dorim enorm”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2023, 21:23 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 16:38

Teodora Meluţă vrea trofeul Nations League

Captură Antena Sport

Cu energie de la galerie, Teodora Meluţă şi Camelia Ceasar vor să le-o ia înainte băieţilor şi să triumfe în Nations League. Un trofeu european ar fi magic pentru ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nationala de fotbal fete abia aşteaptă să îşi afle adversarele din grupa de Nations League. Româncele tintesc trofeul.

Cu energie de la galerie, Teodora Meluţă şi Camelia Ceasar vor să le-o ia înainte băieţilor şi să triumfe în Nations League

Ar fi ceva foarte frumos pentru mine şi pentru colegele mele de la naţionala României” a spus Camelia Ceasar. „Cred că ar fi ceva inedit şi ne dorim enorm să câştigăm această competiţie„, a spus şi Teodora Meluţă.

Dacă vor pune mâna pe trofeul Nations League, româncele vor obţine şi calificarea la EURO.

Ar fi un vis, ar fi ceva minunat„, a spus şi Laura Rus.

Reclamă

Fetele aşteaptă o susţinere masivă din partea fanilor, pe arena Arcul de Triumf, la amicalul cu vicecampioana Africii, Maroc! „Ar trebuie să ne încurajeze şi să ne sprijine. Doar să-i simt lângă mine„, a spus şi Alexandra Tunoaia.

Fetele de la naţionala României aşteaptă susţinere masivă din partea suporterilor la meciul cu Maroc de pe Arcul de Triumf. Se pregătesc pentru noua competiţie Nations League, pe care ar vrea să o câştige. E şi o şansă importantă pentru a merge la EURO.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fetele de la naţionala României vor să câştige Nations League
  • Dorinţă uriaşă pusă de Teodora Meluţă

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și