Închide meniul
Video

Cu poftă de performanţă! Ce meniu de calificare îşi doresc tricolorii la EURO 2024. Mihăilă a dezvăluit cum se menţine „fresh”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2024, 20:45 / Actualizat: 30 mai 2024, 19:48

Reclamă

Cu poftă de performanţă! Ce meniu de calificare îşi doresc tricolorii la EURO 2024

Valentin Mihăilă, în timpul unui interviu / AntenaSport

Cu poftă de performanţă! Ce meniu de calificare îşi doresc tricolorii la EURO 2024! Cu paella cinstesc calificările românii care merg la EURO 2024. Iar bucătarul naţionalei pregăteşte deja meniul pentru o nouă sărbătoare de calificare. Cea din grupe, la Europeanul din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chef Voica a gătit pentru Ianis Hagi şi Valentin Mihăila la petrecerea pentru calificarea la EURO 2024. Bucătarul naţionalei va face spectacol în farfurie şi dacă România va trece de grupe în Germania.

Cu poftă de performanţă! Ce meniu de calificare îşi doresc tricolorii la EURO 2024. Valentin Mihăilă a dezvăluit cum se menţine „fresh”

(Ce v-a gătit bun după calificare? Sau ce aşteptări aveţi?) Sincer, o paella, cred că e cel mai bun pe paella„, a spus Marius Marin.

Nu sunt cu dulciurile foarte mult, dar îmi place mult tiramisu„, a reacţionat şi Valentin Mihăilă.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii convocaţi la EURO 2024 nu ies din cuvântul lui Chef Voica. Şi Edi Iordănescu vine cu recomandări pentru o naţională fresh la European.

(Ce nu trebuie să lipsească din meniul jucătorilor pentru EURO 2024?) Trebuie să avem un meniu echilibrat. Fructele şi legumele vor face parte din acest meniu„, a transmis Edi Iordănescu.

(Cum te mentii fresh pentru Euro?) Beau fresh de portocale„, s-a amuzat Valentin Mihăilă.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-1. Răzvan Marin a egalat din penalty. Ianis Hagi a obţinut lovitura de pedeapsă. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și