Închide meniul
Video

Dennis Man vrea susţinere totală de la suporteri pentru calificarea la EURO 2024: „Să ne susțină şi să fie alături de noi”

Reclamă

Publicat: 26 martie 2023, 20:42 / Actualizat: 19 iulie 2023, 16:02

Dennis Man vrea susţinere totală de la fanii naţionalei

Captură AntenaSport

Dennis Man vrea susţinere totală de la suporteri pentru calificarea la EURO 2024. E unitate totală între jucătorii României. Asta vor Dennis Man şi Denis Alibec şi de la fanii naţionalei. Să se îmbrace toţi în galben şi să fie alături de ei, în drumul spre EURO şi la bine şi la greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au ocazia să fie din nou lângă jucătorii naţionalei la meciul cu Belarus. România se întoarce după un an şi jumătate pe Arena Naţională.

Dennis Man vrea susţinere totală de la suporteri pentru calificarea la EURO 2024

Să ne susțină, să fie alături de noi și cam atât„, a spus Dennis Man când a fost întrebat ce ar trebui să facă fanii României pe stadion.

Chiar şi în momentele grele să nu înceapa imediat să ne huiduie şi să fie alături de noi în continuare până în ultimul minut„, spune şi Ionuț Nedelcearu.

Si Emil Săndoi are un sfat pentru fani înainte de amicalul tineretului cu Germania, de la Sibiu. „Galben„, a fost răspunsul lui Sândoi când a fost întrebat cum ar vrea să vină fanii la stadion.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și