Închide meniul
Video

Dorin Goian este cu poftă de victorie! Dezvăluiri savuroase de la naţională: „Mâncam ciolan cu fasole şi mici”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 august 2023, 20:33 / Actualizat: 13 decembrie 2023, 17:48

Dorin Goian este cu poftă de victorie

Dorin Goian, în timpul unui interviu / AntenaSport

Dorin Goian este cu poftă de victorie! Dezvăluiri savuroase de la naţională: „Mâncam ciolan cu fasole şi mici”. Stranierii de la naţională primeau dezlegare la mici şi ciolan cu fasole, pe vremea lui Victor Piţurcă. Doar în prima zi de cantonament. Ca să nu uite de gusturile româneşti şi să joace cu sufletul pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul care a calificat naţionala la EURO 2008, Dorin Goian, şi-a amintit că la naţională se mânca şi greu. Dar Victor Piţurcă îi lăsa doar pe străinii care duceau dorul mâncărurilor româneşti.

Dorin Goian este cu poftă de victorie! Dezvăluiri savuroase de la naţională: „Mâncam ciolan cu fasole şi mici”

Ne era dor de mâncarea românească şi atunci… în prima zi de cantonament… mâncam şi un ciolan cu fasole, mâncam şi niste mici„, a declarat Dorin Goian.

În a doua zi se trecea la dieta pentru meci. Ca şi atunci, şi acum fotbaliştii naţionalei îşi iau energia din mâncarea sănătoasă, dar şi de la fanii gălăgioşi ai României.

Energia pe care ţi-o dau ei este unică„, asigură fostul fundaş.

Reclamă

În septembrie, România dă în bătălia pentru EURO 2024 peste rivalele la calificare, Israel şi Kosovo.

Eu cred că vom lua minimum 4 puncte„, a spus Dorin Goian.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și