Închide meniul
Video

Echipa de fotbal feminin din Baia Mare e mândria Maramureşului! Trimite jucătoare la naţionalele mici ale României

Reclamă

Publicat: 26 octombrie 2023, 21:11 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 16:25

Echipa de fotbal feminin din Baia Mare e mândria Maramureşului! Baia Mare e fruntaşă la strâns puncte care se transformă în echipamente de fotbal. Echipa fetelor e mândria Maramureşului şi trimite jucătoare la naţionalele mici ale României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii strâng punct cu punct pentru fotbalul din România. Fetele din Baia Mare se bucură din plin de punctele care se transformă în echipamente pentru şcolile de fotbal.

Echipa de fotbal feminin din Baia Mare e mândria Maramureşului!

Din punctele primite în cadrul campaniei la care participăm, ne-am cumpărat echipamente sportive, materiale sportive pentru antrenament, ne-am cumpărat genţi, mingi”, a spus Daniel Pop, preşedintele ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

La clubul ACS Fotbal Feminin Baia Mare vin în jur de 90 de fete anual la fotbal. Noi suntem un club privat, avem nevoie de mai multă susţinere”, a spus Daniel Lupuţ, antrenorul echipei ACS Baia Mare.

Clubul din Baia Mare creşte jucătoare pentru naţionalele României. Andreea Cândea a fost chemată la naţionala sub 15 ani pentru dubla cu Polonia.

Reclamă

M-am apucat de fotbal acum 3 ani şi am început cu atletismul, dar la mine în familie şi fratele şi tatăl meu au făcut fotbal. Fotbalul pentru mine înseamnă un sport, o pasiune şi ceea ce-mi place”, a spus Andreea Cândea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și