Închide meniul

Edi Iordănescu și Alex Cicâldău, declarații înainte de Bosnia – România! Ce au spus la conferința de presă. Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Ivan Publicat: 6 iunie 2022, 17:24 / Actualizat: 6 iunie 2022, 19:21

Edi Iordănescu și Alex Cicâldău, declarații înainte de Bosnia – România! Ce au spus la conferința de presă. Hai, România! În fiecare zi

Edi Iordănescu, înainte de Bosnia - România

Edi Iordănescu, într-o conferință de presă / Hepta

  • Edi Iordănescu și…, declaratii înainte de Bosnia – România
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Edi Iordănescu și Alex Cicâldău au venit cu declaraţii înainte de Bosnia – România, al doilea meci al reprezentativei tricolore din această ediţie a UEFA Nations League. Conferinţa de presă a selecţionerului a putut fi urmărită în direct pe as.ro, de la ora 18:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drumul spre EURO 2024 trece prin Nations League, iar Antena 1 transmite meciurile României în următorii 6 ani. Edi Iordănescu este pregătit să ducă naţionala noastră la un turneu final.

Edi Iordănescu și Alex Cicâldău, declarații înainte de Bosnia – România

Meciul naţionalei României cu Bosnia, care se va disputa marți seară, de la ora 21:45, în a doua etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor, în direct la Antena 1, va fi arbitrat de germanul Sascha Stegemann.

Reclamă

Partida se va juca la Zenica. România e pe ultimul loc în grupa de Nations League, după înfrângerea 0-2 cu Muntenegru. În celălalt meci din prima etapă, Bosnia și Finlanda au încheiat la egalitate, 1-1.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Adrian Mutu, specialist la Antena 1, alături de „tricolori” la meciurile din Nations League

Adrian Mutu este alături de naționala României la meciurile din Nations League. Noul specialist de la Antena 1 este optimist înaintea meciurilor din noua campanie, pe care „tricolorii” lui Edi Iordănescu le vor disputa în luna iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu va fi specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League.

Mutu are mare încredere în jucătorii lui Edi Iordănescu și se gândește chiar la o clasare pe locul 1 în grupa din Nations League.

Cred în România, cred în naționala noastră! Hai să ne ridicăm împreună. Hai, România! În fiecare zi”, a spus Adrian Mutu, pentru AS.ro.

„Briliantul” consideră că România poate câștige în fața oricărui adversar din grupa din Nations League, chiar dacă Bosnia, spune el, se află la un nivel aproximativ egal cu al „tricolorilor”.

La prima vedere, putem învinge fiecare echipă. Avem șanse (n.r. – la primul loc din grupă), pe hârtie doar Bosnia pare la fel sau puțin mai favorită decât noi”, a mai declarat „Briliantul”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”