Închide meniul
Video

Edi Iordănescu și-a dezvăluit tactica de la cumpărături: „Atac produsele, merg la coada cea mai mică!”. Care e fructul preferat al selecționerului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2022, 21:02

Edi Iordănescu și-a dezvăluit tactica de la cumpărături

Edi Iordănescu vrea să ducă naționala României la EURO 2024

Jucătorii de la naționala României mănâncă sănătos ca să ajungă la EURO 2024. Nutriția e importantă, iar din acest motiv pe unii dintre ei îi putem găsi des la standul cu fructe și legume din supermarket-uri. Chiar și pe selecționerul Edi Iordănescu, deși acum nu prea mai are timp de cumpărături. Planul pentru calificarea la EURO îi ocupă tot timpul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calitate înainte de toate! Când merge la magazin, Edi Iordănescu se duce direct la raionul cu fructe.

Edi Iordănescu și-a dezvăluit tactica de la cumpărături: „Atac produsele!”

„Eu sunt fan avocado. Aleg produse de sezon și mai bine să fie proaspete decât cantitatea, am căutat calitatea. Ne uităm după produse sănătoase. Am acasă 3 copii și încercăm să îi educăm în sensul ăsta”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Cu siguranță, apă îmi cumpăr cel mai des. Mereu îmi iau fructe, îmi iua granola, diferite mixuri de alune”, a spus și Tudor Băluță.

Ocupat să duca naționala la EURO, Iordănescu nu prea mai are timp de cumpărături.

Reclamă

„(N.r. – Când intri într-un supermarket, cât stai?) Intru rapid să „atac” produsele, mă orientez repede la casă, cu coada cea mai mică”, a mai declarat Iordănescu.

„Sunt genul care petrece mai mult timp, îmi place să mă uit la produse, la valoarea nutrițională. (N.r. – Fructele preferate?) Banane, lubenița”, a spus și Adrian Rus.

„Mă duc destul de des (n.r. – la cumpărături). Îmi place foarte mult orezul”, a încheiat Nicolae Stanciu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și