Închide meniul
Video

Edi Iordănescu şi tricolorii dau tonul pentru calificarea la EURO: „Dragi români, fiţi alături de noi!”

Publicat: 29 iunie 2023, 20:42 / Actualizat: 14 iulie 2023, 20:41

Reclamă

Edi Iordănescu şi tricolorii dau tonul pentru calificarea la EURO: „Dragi români, fiţi alături de noi!”. Naţionala a ieşit neînvinsă din iadul din Elveţia şi acum îşi mută toată energia, către luna septembrie, la dubla de foc cu Israel şi Kosovo!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul Edi Iordănescu şi fotbaliştii dau tonul pentru calificare! Selecţionerul şi fotbaliştii României au pregătit scrisoarea de calificare, pentru fani.

Edi Iordănescu şi tricolorii dau tonul pentru calificarea la EURO: „Dragi români, fiţi alături de noi!”

Dragi români, să mergem la EURO”, a spus Edi Iordănescu.

Dragi români, fiţi alături de noi!”, le-a transmis Valentin Mihăilă, eroul României în meciul cu Elveţia, suporterilor naţionalei. „Luptăm împreună pentru calificarea la Euro!”, a mai spus Mihăilă, marcatorul celor două goluri ale României în egalul miraculos cu Elveţia, 2-2.

Abia aştept să ne calificăm”, au subliniat selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, şi Vladimir Screciu, component al naţionalei, care a fost titular cu Elveţia.

Reclamă

Tricolorii aşteaptă să joace meciurile cu Israel şi Kosovo cu tribunele pline

De la fani îşi iau energia fotbaliştii României, care aşteaptă să joace cu Arena Naţională plină ochi finalele din drumul spre Euro cu Israel şi Kosovo.

Să ne calificăm la EURO împreună”, a spus Ştefan Târnovanu.

Energia salvează Romania, hai să câştigăm”, a punctat Vladimir Screciu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și