Închide meniul
Video

Emil Săndoi are 57 de ani, dar are aceeaşi greutate ca în tinereţe! Selecţionerul a dezvăluit marele său secret

Publicat: 22 august 2022, 22:08 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 18:36

Emil Săndoi a avut o reacţie genială după ce s-a zvonit că a fost chef cu manele în cantonamentul naţionalei U21

Captură Antena Sport

  • Emil Săndoi le dă şi lecţii de alimentaţie tinerilor fotbalişti
  • Selecţionerul U21 are 57 de ani

Emil Săndoi are 57 de ani, dar are aceeaşi greutate ca în tinereţe! Emil Săndoi le dă şi lecţii de alimentaţie tinerilor fotbalişti. Selecţionerul naţionalei de tineret are o siluetă de invidiat la vârsta lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Emil Săndoi, ca pe vremea lui Mirel Rădoi! Noul selecţioner trebuie să ducă naţionala de tineret între primele patru echipe ale Europei. „Tineretul” va simţi din plin energia fanilor. Europeanul de la anul va avea loc în România.

Emil Săndoi are 57 de ani, dar are aceeaşi greutate ca în tinereţe! El a dezvăluit marele său secret

Pentru un jucător tânăr e normal ca elanul pe care îl are să fie suplimentat de aportul fanilor, iar asta să se vadă în teren„, a spus Emil Săndoi.

Reclamă

La 57 de ani, Săndoi are aceeaşi greutate ca pe vremea în care juca fotbal. Alimentaţia sănătoasă îl ajută. Selecţionerul naţionalei de tineret e înnebunit după vişine.

Poate şi datorită faptului ca sunt şi puţin mai acrisoare. Salatele sunt o mâncare de bază în casă pentru fiecare dintre noi, dar şi legumele şi fructele„, a mai spus Emil Săndoi.

Reclamă

Şi supele îl ajută pe Săndoi să se menţină în formă.

Eu consum multe supe. Câteodată şi la masa de prânz, dar şi la masa de seară. Supele sunt mâncarea mea preferată„, a mai spus Săndoi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile