Închide meniul
Video

Fanii pot califica naţionala la EURO! Scandările lor le dau energie jucătorilor care s-au apucat de fotbal ca să le cânte imnul la naţională

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2022, 21:12 / Actualizat: 8 decembrie 2022, 22:17

  • Fanii pot califica naţionala la EURO
  • Scandările lor le dau energie jucătorilor

Fanii pot califica naţionala la EURO! Scandările lor le dau energie jucătorilor care s-au apucat de fotbal ca să le cânte imnul la naţională. Ianis Hagi, Stanciu si Răzvan Marin le cer fanilor să umple arenele la bătăliile pentru EURO. Şi să strige pentru România din primul până în ultimul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„( Reporter: Scandarea preferată a suporterilor care îţi dă energie pe teren?) Sincer, când se cântă imnul”, a declarat Răzvan Marin.

Fanii pot califica naţionala la EURO! Scandările lor le dau energie jucătorilor

„Îmi place să aud fanii cântând, susţinându-ne, e plăcut indiferent de cântecul pe care îl cântă”, a declarat Tudor Băluţă.

Reclamă

Deşteaptă-te, române! Imnul României e peste orice discurs motivaţional pentru jucătorii lui Iordănescu.

„Ce simţi când auzi imnul României înainte de meci?”

Reclamă

„Emoţie, onoare, mândrie”, a răspuns Tudor Băluţă.

„E cea mai mare mândrie să fiu sub tricolor şi mă bucur că pot face parte”, a declarat şi Antonio Sefer.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.
Echipa naţională • 27 mart., 16:50
Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Ianis Hagi, prima reacţie după golul marcat în Columbia - România 3-2
Echipa naţională • 27 mart., 0:14
„Mă simt extraordinar!” Ianis Hagi, prima reacţie după golul marcat în Columbia – România 3-2: „Am dovedit mereu la naţională”