Închide meniul
Video

Fanii români au început goana după bilete la EURO: „Vor lua cu asalt Germania!”

Viviana Moraru Publicat: 23 noiembrie 2023, 21:23 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 17:10

Reclamă

Fanii români au început goana după bilete la EURO

Fanii României, în timpul unui meci/ AntenaSport

Fanii români au început goana după bilete la EURO! Să colorăm Germania în galben! Adversarii României se vor lovi de un zid galben pe arenele de la EURO. Românii din toată Europa se pregătesc pentru balul de la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii români au toate şansele să fie cei mai frumoşi şi cei mai energici de la EURO. Şi printre cei mai numeroşi. Aproape un milion de români trăiesc în Germania!

Fanii români au început goana după bilete la EURO

„(N.r. Colorăm Germania în galben?) 100%. Pentru că suntem fanatici, suntem un popor iubitor. Ne-am propus să-i facem fericiţi”, a declarat Andrei Burcă.

„Românii știu să facă spectacol și vor veni în număr cât mai mare lângă echipa națională. Sperăm să le dăm motive să se bucure în Germania”, a declarat şi Denis Alibec.

Cele mai mari comunităţi de români sunt în Munchen, Nurnberg, Freiburg, Stuttgart și Koln. Şi fanii din ţară au început goana după bilete la EURO.

Reclamă
Reclamă

„Românii noştri vor lua cu asalt Germania şi o sa avem parte de foarte mulţi fani în tribune”, a declarat Nicolae Stanciu.

„E important să fie alaturi de echipă, să ne continuăm creşterea”, a spus şi Edi Iordănescu.

„Vom merge în Germania să facem o treabă foarte, foarte bună”, a declarat şi Răzvan Marin.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap! Gol anulat pentru „câini”

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și