Închide meniul
Video

Fetele din naționala României îl provoacă pe Florin Niță la penalty-uri: „Aș vrea să-i dau 5/5 goluri!”. „Tricolorele” și-au ales favoriții din echipa lui Edi Iordănescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 21:19

Teo Meluță este una dintre jucătoarele de bază din naționala feminină a României

Teo Meluță, cu fularul României deasupra capului

Florin Niță își caută echipă ca să revină în poarta României. Fetele din națională care au ales fotbalul ca stil de viață sunt admiratoarele lui Niță și îl așteaptă la antrenamentele lor ca să îi dea goluri de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niţă e jucatorul preferat de cele mai multe fete din naționala României. Fotbalistele îl așteaptă pe cel mai bun fotbalist al României de anul trecut și la antrenamentele lor.

Fetele din naționala României îl provoacă pe Florin Niță la penalty-uri: „Aș vrea să-i dau 5/5 goluri!”

„E Niță în poartă. Tragi de la 11 metri: câte goluri dai din 5 încercări?”, au fost întrebate fetele din naționala României.

Iar răspunsurile n-au întârziat să apară:

„Wow, două!”, a spus Florentina Olar, pentru Antena Sport.

Reclamă

„Aș vrea să cred că 5. Dar dacă ar fi un moment decisiv, cred că 1 din 1 aș înscrie”, a răspuns și Maria Ficzay.

A urmat apoi Teo Meluță: „Hai să fiu realistă, cred că dau 3”

„Tricolorele” și-au ales favoriții din naționala lui Edi Iordănescu

Fiecare fată din echipa României are câte un idol din naționala lui Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi place foarte mult Chiricheș. Îmi place că e sigur acolo în apărare, se vede că e stâlpul apărării. Mi se pare că e foarte calm și inspiră asta colegilor”, a declarat Teo Meluță.

„Deși nu activăm pe același post, îmi place de Florin Niță. Cred că este foarte agil. (N.r. – Și ce calitate ai lua de la el?) Îmi place modestia lui”, a spus și Florentina Olar.

Fetele care au ales fotbalul în viață îi cheamă pe toți copiii să se joace cu mingea:

„E un sport minunat, te învață să joci în echipă și să colaborezi cu ceilalți, este în aer liber și poți juca în orice anotimp”, a încheiat Maria Ficzay.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și