Închide meniul
Video

Fostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională

Reclamă

Publicat: 15 aprilie 2024, 20:27

Fostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea "Generaţie de Aur" pentru naţională

Costin Curelea, în timpul unui interviu

Cu energie înainte! Costin Curelea a fost secundul lui Dan Petrescu la Cluj, iar acum creşte următoarea „Generaţie de aur” pentru naţională. În martie, România sub 20 de ani a fost egala Italiei şi Poloniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificarea Romaniei la Europeanul din Germania îl inspira şi pe Curelea, selecţionerul naţionalei sub 20 de ani.

Fostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională

„(N.r. Care credeţi că a fost secretul lui Edi Iordănescu?) Cred că tot procesul acesta de selecţie, de tot ceea ce s-a întâmplat acolo în cadrul echipei naţionale”, a declarat Costin Curelea.

Cu fanii alături, naţionala sub 20 de ani e gata să înfrunte orice forţă din Europa.

„Surprize pot apărea oricand. Asta le-am spus şi jucătorilor, să aibă încredere în ei”, a mai spus Curelea.

Reclamă

Fanii vin cu multă energie şi lângă naţionalele mici. La egalurile cu Italia şi Polonia de la Târgovişte au fost cei mai mulţi spectatori de la înfiinţarea naţionalei sub 20 de ani.

„Sunt suporter al României, deci n-o să-mi pierd niciodată speranţa în ţara mea”, a declarat şi Andres Sfait.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și