Închide meniul
Foto

Ianis Hagi trage trage tare la recuperare! Imagini fabuloase cu fiul „Regelui” în sala de forță

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 septembrie 2022, 12:09

Ianis Hagi trage trage tare la recuperare! Imagini fabuloase cu fiul „Regelui” în sala de forță

Ianis Hagi trage tare la recuperare

Colaj cu Ianis Hagi în sala de forță / Instagram

Ianis Hagi trage tare la recuperare ca să se întoarcă cât mai repede pe teren. Fiul lui Gică Hagi își pregătește revenirea la Rangers și la naționala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a suferit o accidentare gravă la genunchi în luna ianuarie și a ratat restul sezonului. Hagi Jr. e însă mai motivat ca niciodată să se întoarcă pe teren.

Ianis Hagi trage trage tare la recuperare

Ianis a postat pe Instagram mai multe fotografii din sala de forță. Fiul lui Gică Hagi muncește din greu ca să dea din nou goluri pentru Rangers și pentru România.

Recent, Ianis Hagi a efectuat primul antrenament după operația la genunchi. Acesta a avut loc la baza de antrenamente de la Ovidiu a tatălui său. Internaţionalul român a revenit pe teren la 5 luni după intervenţia chirurgicală.

„Accidentat la începutul anului, internaționalul Ianis Hagi a efectuat primul antrenament chiar pe stadionul unde a crescut, unde a cunoscut primele emoții ca fotbalist!”a transmis Farul Constanţa.

Reclamă

Gică Hagi, ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi: „V-ați grăbit!”

„Regele” a transmis că recuperarea fiului său va mai dura.

„Tot dumneavoastră, media, v-ați grăbit și ați spus că revine în august sau septembrie. Că va juca la națională în septembrie, nu. Nu s-a pus problema. El va reveni când va fi 100% pregătit.

Nu a fost deloc ușor, a avut o accidentare destul de grea. Lucrurile merg foarte bine în momentul de față și când va fi oportun să intre, atunci va intra. Vom vedea. Nu pot să zic când se va întoarce”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni van Bronckhorst, anunț despre Ianis Hagi

Chiar dacă românul a început antrenamente după teribila accidentare, el nu va fi prezent într-un meci oficial al clubului de pe Ibrox, în 2022.

”Este o accicentare care este complicată. Nu mă aștept să joace înainte de pauză pentru Campionatul Mondial din Qatar. Mai așteptăm doi jucători. Trebuie să avem succes pe tot timpul sezonului.

Sezonul trecut, am avut probleme din cauza jucătorilor pe care i-am pierdut. Trebuie să fim pregătiți pentru orice se întâmplă la acest club și să avem calitate. Ținta sunt jucătorii de atac”, a spus Van Bronckhorst, citat de thescottishsun.co.uk.

Recomandări
  • Ianis Hagi trage trage tare la recuperare
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și