Închide meniul
Video

Massimo Pedrazzini vrea să urmeze exemplul „Generaţiei de Suflet” şi să facă istorie pe banca naţionalei de fete a României

Publicat: 24 iulie 2024, 20:48

Reclamă

Massimo Pedrazzini vrea să urmeze exemplul "Generaţiei de Suflet" şi să facă istorie pe banca naţionalei de fete a României

Captură AntenaSport

Massimo Pedrazzini l-a ajutat pe Edi Iordănescu la EURO să studieze adversarii din grupă. Italianul are o nouă misiune acum. Să le ducă şi pe fete în premieră la un Campionat European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Generatia de suflet” a României l-a încântat pe Massimo Pedrazzini la Europeanul din Germania. „Băieţii sunt deosebiţi, au fost concentraţi la obiectiv, atmosfera a fost extraordinară„, a spus Massimo Pedrazzini.

Selectionerul naţionalei feminine, Pedrazzini, se inspiră de la Stanciu şi Ianis Hagi în drumul spre primul European al fetelor din istorie. „Un exemplu extraordinar, care trebuie urmărit, din punct de vedere al dăruirii, al concentrării, atitudine, dăruire”, a mai spus Pedrazzini.

Şi fetele au nevoie de energia fanilor în bătăliile decisive pentru EURO, din play-off. „Ne face si nouă plăcere să jucam pe un stadion plin. Am arătat că putem să ne batem cu oricine„, a mai spus Pedrazzini.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

22:08

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat”

22:02

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului: „Abia aştept să lucrez cu el”

21:50

Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut: „Sperăm să poată juca la retur!”

21:44

Bernadette Szocs şi ceilalţi tricolori de la tenis de masă şi-au aflat primii adversari de la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 3 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 4 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00)
Citește și