Închide meniul
Video

Miodrag Belodedici: „Vedeai oamenii cum cântau şi îţi dădeau o energie pozitivă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2022, 20:43 / Actualizat: 7 iunie 2022, 22:03

Miodrag Belodedici, despre emoţiile trăite în tricoul naţionalei României

Captură Antena Sport

Miodrag Belodedici îi cheamă pe fani în ajutorul naţionalei. Energia fanilor l-a ajutat pe el să treacă peste emoţiile marilor meciuri ale „Generatiei de Aur!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miodrag Belodedici a câştigat Cupa Campionilor cu Stelele estului, din Bucureşti şi Belgrad, dar cele mai mari emoţii le-a trăit la naţionala României, când a cântat imnul, împreună cu zecile de mii de fani din tribune.

Miodrag Belodedici: „Aveai şi emoţia aia pe care trebuia să o controlezi!

Aveai şi emoţia aia pe care trebuia să o controlezi. Te mai uitai în tribune şi vedeai oamenii cum cântau şi îţi dădeau o energie pozitivă. Pentru asta şi joci fotbal„, a spus Miodrag Belodedici!

Energia fanilor îi poate ajuta şi pe Iordănescu, Alibec şi Tavi Popescu să ajungă la EURO cu România.

Când avem suporteri este ceva extrordinar de frumos, mai ales suporteri care se aud în timpul meciului, când cântă, când te încurajează. E foarte important„, a mai spus Belodedici.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și