Închide meniul
Video

Nicolae Grigore are grijă ca puştii de la naţionala U16 a României să mănânce sănătos: „Nutriţia trebuie să fie un stil de viaţă”

Publicat: 20 iulie 2023, 20:52 / Actualizat: 22 iulie 2023, 13:25

Reclamă

Nicolae Grigore are grijă ca puştii de la naţionala U16 a României să mănânce sănătos: "Nutriţia trebuie să fie un stil de viaţă"

Captură AntenaSport

Nicolae Grigore are grijă ca puştii de la naţionala U16 a României să mănânce sănătos: „Nutriţia trebuie să fie un stil de viaţă”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grigore a fost secundul lui Adrian Mutu la naţionala sub 21 de ani, iar acum vrea să-i facă mari pe puştii sub 16 ani. Fostul rapidist, Nicolae Grigore, are grijă ca jucătorii lui să mănânce sănătos. Doar aşa pot reuşi în fotbalul mare!

Joci ce mănânci – e o vorbă pe care o folosesc italienii şi pe care o ştie bine şi noul selecţioner al naţionalei sub 16 ani, Nicolae Grigore. El le dă puştilor săi sfaturi despre nutriţie.

Nicolae Grigore are grijă ca puştii de la naţionala U16 a României să mănânce sănătos: „Nutriţia trebuie să fie un stil de viaţă”

Nutriţia trebuie să fie un stil de viaţă indiferent că e vorba de sportivi sau de oameni în particular„, a spus Nicolae Grigore. Pastele nu lipsesc niciodată din meniul fostului rapidist. Şi Edi Iordănescu le dă paste fotbaliştilor de la naţionala mare!

Paste, evident. ( n.r. – Pui sau ciuperci la gratar?) Poate să fie pui cu ciuperci la grătar? (n.r. – Sunteţi Cheful tuturor loturilor României pentru o zi. Ce le gătiţi?) Paste cu fructe de mare„, a mai spus Nicolae Grigore.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și