Închide meniul
Video

Nicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

Publicat: 27 septembrie 2024, 20:37

Reclamă

Nicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul

Captură AntenaSport

Căpitanul României, Nicolae Stanciu, şi-a amintit ce greu i-a fost să se descurce cu echipamentul, când a început fotbalul. El aplaudă liga punctelor, care îi ajută pe micii fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când s-a apucat de fotbal, Stanciu n-avea bani să-şi cumpere un echipament.

Nicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul

„Sunt copii, cum am fost şi eu şi alţi colegi de-ai mei când nu aveam echipamente şi mergeam la antrenamente cu haine normale sau ce aveam pe acasă”, a spus Nicolae Stanciu.

Acum, Liga Punctelor le dă o mână de ajutor puştilor care visează să ajungă fotbalişti. Punctele se obţin prin cumpărături şi se transformă în echipamente.

„(n.r. – Tu cui i-ai dona punctele?) Clubului Unirea Alba Iulia pentru că sunt de acolo„, a mai spus Stanciu.

Reclamă
Reclamă

„Eu aş dona punctele celor din Bacău, FC Bacău. Este o echipă unde am fost şi eu„, a spus şi Andrei Burcă. Bacăul a dispărut din peisajul fotbalului românesc în ultimii ani.

„Acum vreo 20 de ani avea şi judeţul Bacău două echipe în Liga 1 şi, din păcate, ne chinuim să aducem o echipă în liga a doua„, a mai spus Andrei Burcă.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 2-1! Selmani şi Politic au marcat pentru echipa lui Kopic! Fulop a redus din diferenţă

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și