Închide meniul
Video

Octavian Popescu a dezvăluit cine a fost idolul său, căruia îi scria numele cu pixul pe tricou când era mic

Publicat: 20 iunie 2023, 21:57 / Actualizat: 6 iulie 2023, 22:21

Reclamă

Octavian Popescu a dezvăluit cine era idolul său

Captură AntenaSport

Octavian Popescu a dezvăluit cine a fost idolul său, căruia îi scria numele cu pixul pe tricou când era mic. De la Messi si Ronaldo se inspiră cea mai fresh generaţie a României ca să bată Spania, în primul meci de la Europeanul de tineret. Tavi Popescu îşi scria cu pixul Ronaldo, pe spate, când bătea mingea pe maidan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la Tavi Popescu la puştii minune ai lui Hagi, Borza şi Mazilu, toţi au crescut cu ochii la idolii lor, pe care au încercat mereu să-i copieze.

Octavian Popescu a dezvăluit cine a fost idolul său în copilărie

(n.r. – Ce jucător aveai pe tricou când erai mic?) Cristiano Ronaldo„, a spus Tavi Popescu. „Lionel Messi, mă inspir de la el de când sunt mic„, a spus şi Adrian Mazilu.

„Marcelo”, a răspuns şi Borza. Puştii de la tineret şi-au amintit şi primele meciuri pe care le-au văzut la televizor sau pe stadion. „Viitorul – FCSB„, a spus Mazilu. „La Viitorul, când eram mic, la vreo 6-7 ani„, a spus Borza. „Real – Barca„, a dezvăluit Octavian Popescu.

Cea mai fresh generaţie a României vrea să dea lovitura la Europeanul U21 de acasă. Toate meciurile din grupă le va juca pe Ghencea.

Reclamă

Este un stadion frumos, am mai jucat acolo şi sperăm să facem o figură frumoasă. (n.r. – Care e scandarea suporterilor care îţi dă cea mai mare energie?) România„, a mai spus Octavian Popescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și