Închide meniul

(P) Penny oferă 16.500 de tricouri galbene spectatorilor de la Tribuna a II-a la meciul România – Israel

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2023, 15:37 / Actualizat: 30 ianuarie 2024, 17:48

(P) Penny oferă 16.500 de tricouri galbene spectatorilor de la Tribuna a II-a la meciul România – Israel

(P) Penny oferă 16.500 de tricouri galbene spectatorilor de la Tribuna a II-a la meciul România - Israel

(P) Penny oferă 16.500 de tricouri galbene spectatorilor de la Tribuna a II-a la meciul România - Israel

Penny oferă 16.500 de tricouri galbene spectatorilor de la Tribuna a II-a la meciul România – Israel. La meciul România vs Israel (sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45) PENNY, sponsorul principal al naționalei va oferi spectatorilor de la tribuna a II-a un număr de 16.500 de tricouri galbene astfel încât toată tribuna 2 să fie în galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Recomandarea este ca toată lumea să vină la meci în galben pentru că va fi ceva excepţional. Tribuna a doua va arăta cum nu a arătat niciodată şi cred că este o activare foarte draguţă din partea celor de la PENNY”, a spus Vlad Munteanu, directorul sportiv al FRF, în direct la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Casele de bilete vor fi deschise inclusiv în ziua partidei, iar peste 40.000 de spectatori sunt aşteptaţi să încurajeze România la partida cu Israel din preliminariile EURO 2024, a mai anunţat Vad Munteanu în direct la Antena 1.

Penny oferă 16.500 de tricouri galbene spectatorilor de la Tribuna a II-a la meciul România – Israel

RONNY, mascota care susține naționalele de fotbal ale României și Vlad Munteanu au oferit câte un astfel de tricou în platoul Neatza pentru ca cei din studio să-l poarte în ziua meciurilor României. La stadion sau în fața televizorului.

RONNY este poate cel mai înfocat fan al naționalei, reprezentând fiecare inimă de român ce bate pentru tricolori. Nu întâmplător, el e un veritabil ciobănesc Carpatin, renumit pentru forța, loialitatea, curajul și inteligența sa.

Reclamă

Ca un veritabil suporter al României, RONNY poartă doar tricou galben.

Visează să-l poarte și anul viitor în Germania la Campionatul European unde România se poate califica toamna aceasta.

Fotbalul ne unește, galbenul ne unește și ne ajută să ne identificăm cu România!

Reclamă 4 / 0/3

 

Urmează două meciuri foarte importante pentru România, ambele pe Arena Națională: vs Israel (sâmbătă, 9 septembrie, ora 21.45) si vs. Kosovo (marți, 12 septembrie, ora 21.45).

PENNY oferă cele 16.500 de tricouri & pregătește super surprize în Arena Fanilor: fotbal biliard, fotbal darț și multe alte jocuri și concursuri.

Haideți să susținem împreună naționala României! În galben pe stadion sau în fața televizoarelor! Fotbalul ne unește.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și