Trebuie să pună energie în farfurie! Asta e misiunea chef-ului Andrei Voica la EURO. La victorii, tot el trebuie să le pună frână la mancare jucătorilor.
Chef Andrei Voica stă toată ziua în bucătărie, în Germania, ca să le pună pe masă lui Stanciu, Alibec şi Ianis cele mai sănătoase şi mai gustoase preparate. La victorii, fotbaliştii lui Iordănescu ştiu deja ce îi aşteaptă.
„Somon marinat în soia la cuptor şi un tataki de ton roşu„, a transmis Chef Andrei Voica.
După ce bat, jucătorii vor să mai sară peste dieta strictă.
„Toţi sunt fericiţi, adrenalina este foarte mare şi atunci nu-i mai interesează ce mănâncă. Ca un secret, să zic aşa, le introduc ‘fingerşii’ de pui, dar şi ăia introduşi la cuptor„, a precizat Andrei Voica.
Căpitanul Stanciu îl surprinde mereu pe chef-ul naţionalei.
„Îmi zice: ‘Chef, fă-mi şi mie o omletă!’. O omleta, zic? Cum omletă? ‘Da’„, a dezvăluit Chef Andrei Voica.
Portarul Niţă glumeşte cel mai mult la mese.
„Florin Niţă mai îmi zice de multe ori: ‘Ce faci, soia?’ Mie îmi place foarte mult să gătesc cu soia. Ce este curios e că el are tot timpul soia la masă.
(Reporter: Găteşti cum joaca cine?) M-aş asocia cu Răzvan Marin„, a spus Chef Andrei Voica.
- Puştii din naţionala U18 vor să califice România la Campionatul Mondial: „E visul oricărui copil”
- Aproape 50 de mii de fani au venit ca la sărbătoare pe Arena Naţională la meciul cu Kosovo. Mascota RONNY a împlinit 3 ani
- Puştii din naţionala U17 vor să califice România la Campionatul Mondial: „Suntem un grup foarte bun, legat”